vallalkozokszovetsege.com
logo

2018. augusztus 21. Sámuel napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap
vallalkozokszovetsege.com
A munkáltatók több, mint fele nem emelné a béreket jövőre PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. október 19. hétfő, 11:13

A munkáltatók 57 százaléka befagyasztaná a béreket 2010-ben, 6 százalékuk bércsökkentésben gondolkodik, és csak 37 százaléka tervez emelést - derül ki abból a kutatásból, amelyet a DGS Global Research végzett több, mint 600 munkáltató megkérdezésével.

Bővebben...
 
Jövőre az ÁFSZ béradatai alapján kell fizetni a járulékot PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. október 19. hétfő, 11:10

A Pénzügyminisztérium (PM) tervei szerint jövőre az Állami Foglalkoztatási Szolgálat statisztikái lesznek az irányadók a közteher-fizetés megállapításához azoknál a vállalkozásoknál, amelyek eddig csak a minimálbér után fizettek járulékot, miközben jelentős osztalékra tettek szert - írja a Népszabadság.

Bővebben...
 
Szakmunkásoknak "áll" a zászló PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. október 19. hétfő, 10:57

A pályakezdők munkaerő-piaci helyzetéről igencsak ellentmondásos adatok látnak napvilágot Németországban. A nürnbergi székhelyű Szövetségi Munkaügyi Ügynökség (BA) keddi jelentése szerint az 1991-ben indult statisztikai felmérés óta most a legalacsonyabb azok száma, akik szakmunkástanulói hely nélkül maradtak. A szakszervezetek kozmetikázott adatokat emlegetnek.

Bővebben...
 
Az egyszerűsített foglalkoztatás nem lett egyszerűbb? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. október 19. hétfő, 11:06

Döntött kormány az egyszerűsített foglalkoztatást érintő változásokról. Vajon milyen változásokat idéz elő a kék kiskönyv és az alkalmi munkavállalás időbeli korlátainak megszűnése? Rolek Ferenc a munkaadói oldalt képviselve kifejtette: ez csak technikai változás, nem lett egyszerűbb a munkáltatók élete. Borsik János pedig a dolgozók kiszolgáltatott helyzetére hívta fel a figyelmet.

Bővebben...
 
Az amerikai kormány sok nagybanktól visszakéri a segélyeket PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. október 19. hétfő, 10:50

Az amerikai kormány azt akarja, hogy a megerősödött helyzetű nagybankok fizessék vissza az államnak azt a sok tucat milliárd dollárnyi segélyt, amelyet a tavaly őszi hitelválság óta életben maradásuk érdekében kaptak - értesült a The New York Times.

Bővebben...
 
« ElsőElőző41424344454647484950KövetkezőUtolsó »

Oldal 44 / 52

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.