logo

2017. október 23. Gyöngyi napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2010 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

 

Moneybooker-számla:
 

 

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Taiwantrade

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap
vallalkozokszovetsege.com
A Katicáról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. augusztus 06. csütörtök, 19:51

A magyar és más európai népek hitvilágában, illetve az azt részben visszatükröző gyermekköltészetében a hétpettyes katicabogár (coccinella septempunctata) igen előkelő helyet foglal el. Az apró bogárka közkedveltsége, a vele kapcsolatos hiedelmek, mondókák sokrétűsége, megnevezéseinek mitológiai mélységeket sejtető változatos alakjai már korán fölkeltették a kutatók figyelmét.

A bogaraknak „sikerlistáján”, a katica biztosan az örökös első helyen van. Minden országban, ahol csak előfordul. Elnevezése is jelzi, hogy mennyire kedves kis bogár, minden nyelven becézgetve, kényeztetve nevezik. Nálunk kata, katóka, bödebogár, tehénke, stb. A népköltészet sok dalocskája, játéka róla szól. Ugye ti is leemeltétek már óvatosan egy levélről, kézfejetekre helyeztétek és figyeltétek amint az ujjatok hegyét elérve szétbontja kis szárnyait és tovarepül? Nem csak szép, hanem nagyon hasznos is. Ő a kártékony levéltetvek pusztítója. Vigyázzunk rá!

Bővebben...
 
Itt a piros, hol a piros - avagy mi történik a BAR-listásokkal? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. március 16. hétfő, 00:00

A Vállalkozók Szövetsége álláspontja az, hogy Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét nem azért alapította valamikor a magyar állam, hogy bankvédő hivatalként tetszelegjen a pénzügyi közélet amúgy is kétes hírnévnek örvendő porondján.

Bővebben...
 
Bemutatkozás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2008. augusztus 11. hétfő, 04:22


A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért (VSZ) azzal a céllal jött létre, hogy a kis- és középvállalkozásokat úgy tömörítse, hogy egyrészt további piacokat biztosítson számukra szolgáltatásaiknak és termékeiknek, valamint határozottabban fel tudjanak lépni érdekeik védelmében a Kormánnyal, ill. más hatóságokkal szemben is - ha erre szükség lenne.


A Vállalkozók Szövetsége kiemelt célja - Alapszabályában deklaráltak szerint -: az ésszerű adó- és társadalombiztosítási terhek bevezetése után, a vállalkozások segítségével az ország nemzetgazdasági és szellemi felemelkedésén keresztül, minden polgára európai emberhez méltó körülmények között élhessen. A politikai palettán középen elhelyezkedő szövetség, amely kiemelt szerepet kíván biztosítani az állampolgári és fogyasztói jogoknak is.

 

További információk:

  Galaxy Klub a GalaxyWIW-en

  

 

  

 

 

A Kártya program mellett további lehetőségeket talál a tagjaink számára ingyenes oldalakon:

- hírek, kormánytól független pályázati lehetőségek: www.galaxycentrum.com

- vállalkozások számára is díjtalan közösségi oldal: www.galaxywiw.com

 

További inforációk a Vállalkozók Szövetségéről:

  

  

  

  

  

  

 

  VSZ-fórum a GalaxyWIW-en

 
Ma is elloptak Öntől néhány milliárdot - pártfinanszírozás és lopás a legmagasabb szinteken PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. május 14. csütörtök, 00:00

Miközben a legtöbb ember az idén 400 milliárd forintosra tervezett megszorítástól szenved, addig politikusok és állami vezetők a sleppjükkel együtt hasonló összeggel károsítják meg az országot évről évre. Hívják ezt sok mindennek - például pártfinanszírozásnak -, pedig egyszerű lopásról van szó, és ugyan sokan szónokolnak a felszámolásáról, de semmit nem tesznek ellene. Sőt, a lenyúlásokat egyre profibban, egyre kifinomultabb módszerekkel hajtják végre. Bennfentesekkel beszéltünk az ország kirablásáról.

 

Bővebben...
 
Galaxy Card Program PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. július 29. szerda, 13:28

Mivel a Vállalkozók Szövetsége szervezet minden tagjának - bankkártyához hasonló - színes, presztizs mágneskártyát ad, ez a kártya egyben nemzetközi Galaxy-kártya is, így világszerte számtalan helyen lehet vele 5 és 50% közötti kedvezménnyel vásárolni az üzletekben, ha felmutatjuk, ahol látjuk a Galaxy-logót.

 


A program már bizonyította sikerességét. Szövetségünk piacot és jobb gazdasági környezetet teremt tagjainak azzal is, hogy kedvezõbb áron szerezhetnek be szinte mindent, ami családjuknak, vállalkozásuknak szükséges. A Vállalkozók Szövetsége olyan hosszú távú, elõnyös szerződést kötött - tagjai érdekében - a nemzetközi Galaxy Card Program projektre, hogy a VSZ pártolótagsági kártya felmutatása kölcsönös kedvezményt biztosít minden tagunk számára a matricával vagy Galaxy Card Program emblémával ellátott üzletekben, szolgáltatóknál, hotelekben, éttermekben, vagy - akár - internetáruházakban. Bárhol is jár az országban vagy a világon tagjainkat mindenhol jelentős kedvezmény várja. Ezek igénybevételével évente milliókat lehet megspórolni "egyszerű" pártoló tagként is.


A kártyával olcsóbban lehet különböző szolgáltatásokat igénybe venni országszerte és a határokon túl is. Világszerte sok ezer elfogadóhelyen lehet jelentős kedvezménnyel étkezni, vásárolni, szállást igénybe venni, vagy beszerezni szolgáltatásokat/termékeket. Ez - részben - úgy volt elérhető, hogy a VSZ minden kártyabirtokosa egységes piacot alkot tagjai körében, és vállalkozása előre meghatározott kedvezményt biztosít a Galaxy-kártya tulajdonosoknak, ezzel akár megduplázva eddigi üzleti forgalmát. A VSZ tagok - saját szabad akaratukból - beszerzéseik során előnyben részesítik tagtársaik üzleteit, irodáit, műhelyeit, kereskedéseit, vállalkozásait, ezáltal növelve egymás üzleti forgalmát és nyereségét. Mindemellett jelentős megtakarításokra tesznek szert.


Nagyon fontos, hogy a kedvezmények napról napra bővülnek, így egyre több pénz maradhat fejlesztésekre, és tagjaink vállalkozásának bővítésére.


"Közös piacunk" rendkívül jó környezetet biztosít tagjainknak. Tagjaink egymással történő megismerkedése is jelentős üzleteket jelent a közeli jövőben vagy a szélesebb távlatokban. A VSZ maximálisan segíti tagjainak piacra jutását, termékeinek/szolgáltatásainak megismertetését, és a szövetség tagjainál történő vásárlás-ösztönző akciók lebonyolítását. Ezért számtalan ingyenes hirdetési lehetőséggel/megjelenéssel segítjük tagjainkat, de a VSZ segítségével akár a legkisebb vállalkozások is kijuthatnak a nemzetközi vásárokra, hiszen közös standjaink minden tagunk rendelkezésére állnak a lehető legalacsonyabb önköltségi áron. Üzleti delegációinkkal külföldön is fillérekből tudnak nagy volumenű üzletekhez jutni, ha részt vesznek ezeken, a VSZ szervezte látogatásokon.
 


A VSZ biztosította Galaxy Card Program flottakedvezményeknek köszönhetően minden tagunk ingyen hívhatja egymást mobiltelefonon, ha előfizetnek a VSZ Galaxy Card Program flottás telefonra: családtagok, barátok, üzlettársak, munkatársak - VSZ-tagsága esetén - hihetetlen megtakarításokat érhet el minden pártoló tagunk. Már maga az előfizetés is meghökkentően alacsony, szinte csak jelképes, hogy ezzel is segítsük tagjaink megtakarításait.


A Galaxy Card Program kiterjed más szolgáltatások vásárlások igénybevételére is:

- mobil- és vezetékestelefon-előfizetés,

- szélessávú internet előfizetés,

- vezetékes gáz- és villanyáram fogyasztás,

- műholdas televízió előfizetés, Internet TV és videófilm kölcsönzési előfizetés,

- személy- és haszongépjármű vásárlás,

- biztosítások: kötelezõ felelősségbiztosítás, casco, lakás- és vállalkozásbiztosítás,

- más szolgáltatások: repülőjegy, külföldi cégalapítás, hazai vagy külföldi székhely- vagy telephelycsere, számítógép, laptop, nagy értékű gépek,

- hitelfelvétel, bankszámlavezetés,

- külföldi nyaralás, belföldi és külföldi lakás, nyaraló, televíziós és más médiahirdetések, stb.)

Ezek igénybevételénél - egyes esetekben - 20-70% kedvezményt érünk el a közös Galaxy Card Program beszerzéseknél.


Már a fentiekből is megállapítható, hogy miért lép be a Vállalkozók Szövetségébe pártoló tagnak a legtöbb magyar vállalkozás (magánvállalkozó, bt-, kft- ill. rt- tulajdonos), hiszen ki ne akarna olcsóbban vásárolni szerte az országban, miközben a tagságból eredően jelentősen növeli ügyfelei számát és vállalkozása forgalmát.


Az itt megemlítetteken kívül számtalan más kedvezményt is biztosít a tagjainak a Vállalkozók Szövetsége az évi, jelképes, bruttó 22.000,- Ft-os alaptagdíjért, amely egy évig érvényes.

Bővebben...
 
További cikkeink...
« ElsőElőző41424344454647484950KövetkezőUtolsó »

Oldal 49 / 50

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

 

    VSZ-fórum a GalaxyWIW-en

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok

Kösse meg lakásbiztosítását a Genertelnél:

  • 10% VIP kedvezménnyel.
  • szemle nélkül, néhány perc alatt, saját igényeire szabottan.
  • az első évben díjmentes lakás assistance szolgáltatással.
  • 3 féle önrész csomag közül választva, így további 25% díjat takaríthat meg.
  • és vegye igénybe a Genertel gyors és egyszerű kárrendezési szolgáltatását, a Generali Csoport garanciájával.

ÉRDEKEL!

A VSZ és a Genertel megállapodott abban, hogy a VSZ tagjai számára a Genertel kedvezményesen ajánl CASCO gépjárműbiztosításokat.

SZÁMOLJON!

Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. Válság ellen válassza kedvezményes csomagjainkat. office@gaction.info

A VSZ és a Genertel megállapodott abban, hogy a VSZ tagjai számára a Genertel kedvezményesen ajánl kötelező-gépjárműbiztosításokat.

SZÁMOLJA KI!
Extended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.