vallalkozokszovetsege.com
logo

2018. augusztus 21. Sámuel napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap
vallalkozokszovetsege.com
Budapesten a legnagyobb a vásárlóerő, Tiszabőn a legkisebb PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. szeptember 28. hétfő, 00:00

Az általános, illetve a kiskereskedelmi vásárlóerő rangsorban az első helyen Budapest áll, a sereghajtó a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabő - közölte a GfK Hungária Piackutató Intézet hétfőn az MTI-vel.

Bővebben...
 
Egyszerűbb lesz üzletet nyitni októbertől PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. szeptember 30. szerda, 00:00

A kereskedelmi törvény június végi módosítása nyomán 2009. október elsejétől egyszerűsödik az üzletnyitás, így például nem kötik működési engedéllyel rendelkező üzlethez a kereskedelmi tevékenységet, hanem a kereskedő maga választhatja meg a kereskedési formát.

Bővebben...
 
Ora et labora, avagy mire való a vasárnap? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. augusztus 21. péntek, 13:07

A KDNP törvényjavaslatot nyújtott be a szabad vasárnapért. Kétség kívül fontos az, hogy a dolgozó legalább egy szabadnappal rendelkezhessen hetente, és az a hónapok nagy átlagában hétvégére essen.

Bővebben...
 
Nyílt Nap PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. augusztus 21. péntek, 15:41

A Svájci Hozzájárulás Program régóta támogatja Magyarországot, most a Nyilt Napon lehetőség van arra, hogy a meghirdetett programokkal kapcsolatosan a vállalkozók kérdéseket tegyenek fel.

Bővebben...
 
A Katicáról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. augusztus 06. csütörtök, 19:51

A magyar és más európai népek hitvilágában, illetve az azt részben visszatükröző gyermekköltészetében a hétpettyes katicabogár (coccinella septempunctata) igen előkelő helyet foglal el. Az apró bogárka közkedveltsége, a vele kapcsolatos hiedelmek, mondókák sokrétűsége, megnevezéseinek mitológiai mélységeket sejtető változatos alakjai már korán fölkeltették a kutatók figyelmét.

A bogaraknak „sikerlistáján”, a katica biztosan az örökös első helyen van. Minden országban, ahol csak előfordul. Elnevezése is jelzi, hogy mennyire kedves kis bogár, minden nyelven becézgetve, kényeztetve nevezik. Nálunk kata, katóka, bödebogár, tehénke, stb. A népköltészet sok dalocskája, játéka róla szól. Ugye ti is leemeltétek már óvatosan egy levélről, kézfejetekre helyeztétek és figyeltétek amint az ujjatok hegyét elérve szétbontja kis szárnyait és tovarepül? Nem csak szép, hanem nagyon hasznos is. Ő a kártékony levéltetvek pusztítója. Vigyázzunk rá!

Bővebben...
 
« ElsőElőző41424344454647484950KövetkezőUtolsó »

Oldal 50 / 52

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.