logo

2018. július 19. Emília napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap
vallalkozokszovetsege.com
Itt a piros, hol a piros - avagy mi történik a BAR-listásokkal? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. március 16. hétfő, 00:00

A Vállalkozók Szövetsége álláspontja az, hogy Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét nem azért alapította valamikor a magyar állam, hogy bankvédő hivatalként tetszelegjen a pénzügyi közélet amúgy is kétes hírnévnek örvendő porondján.

Bővebben...
 
Ma is elloptak Öntől néhány milliárdot - pártfinanszírozás és lopás a legmagasabb szinteken PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. május 14. csütörtök, 00:00

Miközben a legtöbb ember az idén 400 milliárd forintosra tervezett megszorítástól szenved, addig politikusok és állami vezetők a sleppjükkel együtt hasonló összeggel károsítják meg az országot évről évre. Hívják ezt sok mindennek - például pártfinanszírozásnak -, pedig egyszerű lopásról van szó, és ugyan sokan szónokolnak a felszámolásáról, de semmit nem tesznek ellene. Sőt, a lenyúlásokat egyre profibban, egyre kifinomultabb módszerekkel hajtják végre. Bennfentesekkel beszéltünk az ország kirablásáról.

 

Bővebben...
 
Galaxy Card Program PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. július 29. szerda, 13:28

Mivel a Vállalkozók Szövetsége szervezet minden tagjának - bankkártyához hasonló - színes, presztizs mágneskártyát ad, ez a kártya egyben nemzetközi Galaxy-kártya is, így világszerte számtalan helyen lehet vele 5 és 50% közötti kedvezménnyel vásárolni az üzletekben, ha felmutatjuk, ahol látjuk a Galaxy-logót.

 


A program már bizonyította sikerességét. Szövetségünk piacot és jobb gazdasági környezetet teremt tagjainak azzal is, hogy kedvezõbb áron szerezhetnek be szinte mindent, ami családjuknak, vállalkozásuknak szükséges. A Vállalkozók Szövetsége olyan hosszú távú, elõnyös szerződést kötött - tagjai érdekében - a nemzetközi Galaxy Card Program projektre, hogy a VSZ pártolótagsági kártya felmutatása kölcsönös kedvezményt biztosít minden tagunk számára a matricával vagy Galaxy Card Program emblémával ellátott üzletekben, szolgáltatóknál, hotelekben, éttermekben, vagy - akár - internetáruházakban. Bárhol is jár az országban vagy a világon tagjainkat mindenhol jelentős kedvezmény várja. Ezek igénybevételével évente milliókat lehet megspórolni "egyszerű" pártoló tagként is.


A kártyával olcsóbban lehet különböző szolgáltatásokat igénybe venni országszerte és a határokon túl is. Világszerte sok ezer elfogadóhelyen lehet jelentős kedvezménnyel étkezni, vásárolni, szállást igénybe venni, vagy beszerezni szolgáltatásokat/termékeket. Ez - részben - úgy volt elérhető, hogy a VSZ minden kártyabirtokosa egységes piacot alkot tagjai körében, és vállalkozása előre meghatározott kedvezményt biztosít a Galaxy-kártya tulajdonosoknak, ezzel akár megduplázva eddigi üzleti forgalmát. A VSZ tagok - saját szabad akaratukból - beszerzéseik során előnyben részesítik tagtársaik üzleteit, irodáit, műhelyeit, kereskedéseit, vállalkozásait, ezáltal növelve egymás üzleti forgalmát és nyereségét. Mindemellett jelentős megtakarításokra tesznek szert.


Nagyon fontos, hogy a kedvezmények napról napra bővülnek, így egyre több pénz maradhat fejlesztésekre, és tagjaink vállalkozásának bővítésére.


"Közös piacunk" rendkívül jó környezetet biztosít tagjainknak. Tagjaink egymással történő megismerkedése is jelentős üzleteket jelent a közeli jövőben vagy a szélesebb távlatokban. A VSZ maximálisan segíti tagjainak piacra jutását, termékeinek/szolgáltatásainak megismertetését, és a szövetség tagjainál történő vásárlás-ösztönző akciók lebonyolítását. Ezért számtalan ingyenes hirdetési lehetőséggel/megjelenéssel segítjük tagjainkat, de a VSZ segítségével akár a legkisebb vállalkozások is kijuthatnak a nemzetközi vásárokra, hiszen közös standjaink minden tagunk rendelkezésére állnak a lehető legalacsonyabb önköltségi áron. Üzleti delegációinkkal külföldön is fillérekből tudnak nagy volumenű üzletekhez jutni, ha részt vesznek ezeken, a VSZ szervezte látogatásokon.
 


A VSZ biztosította Galaxy Card Program flottakedvezményeknek köszönhetően minden tagunk ingyen hívhatja egymást mobiltelefonon, ha előfizetnek a VSZ Galaxy Card Program flottás telefonra: családtagok, barátok, üzlettársak, munkatársak - VSZ-tagsága esetén - hihetetlen megtakarításokat érhet el minden pártoló tagunk. Már maga az előfizetés is meghökkentően alacsony, szinte csak jelképes, hogy ezzel is segítsük tagjaink megtakarításait.


A Galaxy Card Program kiterjed más szolgáltatások vásárlások igénybevételére is:

- mobil- és vezetékestelefon-előfizetés,

- szélessávú internet előfizetés,

- vezetékes gáz- és villanyáram fogyasztás,

- műholdas televízió előfizetés, Internet TV és videófilm kölcsönzési előfizetés,

- személy- és haszongépjármű vásárlás,

- biztosítások: kötelezõ felelősségbiztosítás, casco, lakás- és vállalkozásbiztosítás,

- más szolgáltatások: repülőjegy, külföldi cégalapítás, hazai vagy külföldi székhely- vagy telephelycsere, számítógép, laptop, nagy értékű gépek,

- hitelfelvétel, bankszámlavezetés,

- külföldi nyaralás, belföldi és külföldi lakás, nyaraló, televíziós és más médiahirdetések, stb.)

Ezek igénybevételénél - egyes esetekben - 20-70% kedvezményt érünk el a közös Galaxy Card Program beszerzéseknél.


Már a fentiekből is megállapítható, hogy miért lép be a Vállalkozók Szövetségébe pártoló tagnak a legtöbb magyar vállalkozás (magánvállalkozó, bt-, kft- ill. rt- tulajdonos), hiszen ki ne akarna olcsóbban vásárolni szerte az országban, miközben a tagságból eredően jelentősen növeli ügyfelei számát és vállalkozása forgalmát.


Az itt megemlítetteken kívül számtalan más kedvezményt is biztosít a tagjainak a Vállalkozók Szövetsége az évi, jelképes, bruttó 22.000,- Ft-os alaptagdíjért, amely egy évig érvényes.

Bővebben...
 
Bemutatkozás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2008. augusztus 11. hétfő, 04:22


A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért (VSZ) azzal a céllal jött létre, hogy a kis- és középvállalkozásokat úgy tömörítse, hogy egyrészt további piacokat biztosítson számukra szolgáltatásaiknak és termékeiknek, valamint határozottabban fel tudjanak lépni érdekeik védelmében a Kormánnyal, ill. más hatóságokkal szemben is - ha erre szükség lenne.


A Vállalkozók Szövetsége kiemelt célja - Alapszabályában deklaráltak szerint -: az ésszerű adó- és társadalombiztosítási terhek bevezetése után, a vállalkozások segítségével az ország nemzetgazdasági és szellemi felemelkedésén keresztül, minden polgára európai emberhez méltó körülmények között élhessen. A politikai palettán középen elhelyezkedő szövetség, amely kiemelt szerepet kíván biztosítani az állampolgári és fogyasztói jogoknak is.

 

További információk:

  Galaxy Klub a GalaxyWIW-en

  

 

  

 

 

A Kártya program mellett további lehetőségeket talál a tagjaink számára ingyenes oldalakon:

- hírek, kormánytól független pályázati lehetőségek: www.galaxycentrum.com

- vállalkozások számára is díjtalan közösségi oldal: www.galaxywiw.com

 

További inforációk a Vállalkozók Szövetségéről:

  

  

  

  

  

  

 

  VSZ-fórum a GalaxyWIW-en

 
Gazdaság PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. július 28. kedd, 00:00

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) gazdasági programjának öt pillére van. Mindegyik pillér kiemelkedően fontos ahhoz, hogy a vállalkozók és a vállalkozások Magyarországon egészséges körülmények között tudjanak fejlődni, működni.

Bővebben...
 
További cikkeink...
« ElsőElőző5152KövetkezőUtolsó »

Oldal 51 / 52

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.