2018. május 23. Dezsö napja

Segítsen 2018 Ft-tal,

Közlekedés PDF Nyomtatás E-mail
2008. augusztus 09. szombat, 16:46

A tömegközlekedés részleges vagy teljes felszámolása városon és vidéken – egyaránt elhibázott politika.

A vasúti szárny- illetve a buszvonalak felszámolása nemcsak gazdasági kérdés, de társadalmi is: a VSZ véleménye az, hogy mindezek felszámolása modernkori röghöz kötés és falurombolás.

A kistelepülésen élő emberek elvesztik munkahelyeiket, ellehetetlenülnek ill. megszűnnek társadalmi kapcsolataik, mindez csak azért, mert az embereknek nincs autójuk ill. jogosítványuk. A falvakból elvándorolnak a fiatalok, hiszen munkájuk nem lévén, nem tudnak megélni, más településen vállalt állást, pedig nem tudnak betölteni a közlekedés hiánya vagy megfelelő volta miatt.

Jó lenne, ha a mindenkori Kormányzat tudomásul venné: vidéken is van élet!

Módosítás dátuma: 2009. augusztus 21. péntek, 17:28

Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért