logo

2018. július 19. Emília napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap Téziseink Tezisek cikkei Oktatás - Kultúra
Oktatás - Kultúra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. július 27. hétfő, 14:32

Az oktatástól és annak rendszerétől a VSZ azt várja el, hogy minden szinten olyan képzett munkavállalót termeljen, aki képes és tud gyorsan alkalmazkodni a cégek – elfogadható – kihívásaira, és rugalmasan kezelni a munkapiacok elvárásait.

Számunkra nem a diplomák mennyisége a fontos, hanem a jól képzett szakember, akinek rálátása van választott szakmájára, és el tudja látni feladatait.


A (tágabb értelemben vett) környezettudatos élethez az is hozzátartozik, hogy az emberek már nagyon fiatalon megértsék az öngondoskodást és annak lényegi elemeit. Ezért szorgalmazzuk, hogy az általános és középiskolai oktatás keretein belül tanuljanak a fiatalok az egészségtudatosságról és a pénzügyi kultúráról.


Közép- és hosszútávú gazdasági program és munkapiaci prognózis alapján az oktatási intézmények képesek lennének arra, hogy rugalmasak legyenek a szakmákat ill. képzéseket illetően.


Magyarország sokszínű ország, ezért egyik versenyképes „árucikke” lehet a magyar kultúra és művészet.

Módosítás dátuma: 2009. augusztus 21. péntek, 17:24
 

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.