logo

2018. július 19. Emília napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap Téziseink Tezisek cikkei Emberi jogok - Vallásügyek - Kisebbségek
Emberi jogok - Vallásügyek - Kisebbségek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. július 27. hétfő, 14:35

A VSZ támogatja az emberi és állampolgári jogi törekvéseket. Szükségesnek és fontosnak tartja szervezetünk, hogy minden – hazánkban - élő szabadnak és egyenlőnek érezhesse magát, jogait ne csorbítsák. 


Támogatjuk, hogy Magyarországon minden legálisan működő egyház szabadon tevékenykedhessen, hívei szabadon gyakorolhassák vallásukat bárminemű megkülönböztetés nélkül. A VSZ a vallást az ember lelki életének egyik legbensőségesebb eszközének tartja, így az semmiképpen sem tartozhat az más emberekre vagy a kormányra.


A kisebbségek ügye Magyarországon kifejezetten elhanyagolt. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a határokon túl élő magyarság életét miden szempontból megkönnyítsük. Azonban a hazánkban élő kisebbségek helyzete és annak jogi rendezése sem megfelelő. Kifejezetten rossznak és elhamarkodottnak tartjuk a kisebbségi törvényt: a VSZ azt kártékonynak tekinti, és visszalépésnek tartja. A kisebbségi jogok – állampolgári jogok, azért azok csorbítása, korlátozása az állampolgári jogok korlátozása is.

Módosítás dátuma: 2009. augusztus 21. péntek, 17:27
 

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.