2017. december 13. Luca napja

Címlap Galaxy Kártya Program
Galaxy Card Program PDF Nyomtatás E-mail
2009. július 29. szerda, 13:28

Mivel a Vállalkozók Szövetsége szervezet minden tagjának - bankkártyához hasonló - színes, presztizs mágneskártyát ad, ez a kártya egyben nemzetközi Galaxy-kártya is, így világszerte számtalan helyen lehet vele 5 és 50% közötti kedvezménnyel vásárolni az üzletekben, ha felmutatjuk, ahol látjuk a Galaxy-logót.

A program már bizonyította sikerességét. Szövetségünk piacot és jobb gazdasági környezetet teremt tagjainak azzal is, hogy kedvezõbb áron szerezhetnek be szinte mindent, ami családjuknak, vállalkozásuknak szükséges. A Vállalkozók Szövetsége olyan hosszú távú, elõnyös szerződést kötött - tagjai érdekében - a nemzetközi Galaxy Card Program projektre, hogy a VSZ pártolótagsági kártya felmutatása kölcsönös kedvezményt biztosít minden tagunk számára a matricával vagy Galaxy Card Program emblémával ellátott üzletekben, szolgáltatóknál, hotelekben, éttermekben, vagy - akár - internetáruházakban. Bárhol is jár az országban vagy a világon tagjainkat mindenhol jelentős kedvezmény várja. Ezek igénybevételével évente milliókat lehet megspórolni "egyszerű" pártoló tagként is.

A kártyával olcsóbban lehet különböző szolgáltatásokat igénybe venni országszerte és a határokon túl is. Világszerte sok ezer elfogadóhelyen lehet jelentős kedvezménnyel étkezni, vásárolni, szállást igénybe venni, vagy beszerezni szolgáltatásokat/termékeket. Ez - részben - úgy volt elérhető, hogy a VSZ minden kártyabirtokosa egységes piacot alkot tagjai körében, és vállalkozása előre meghatározott kedvezményt biztosít a Galaxy-kártya tulajdonosoknak, ezzel akár megduplázva eddigi üzleti forgalmát. A VSZ tagok - saját szabad akaratukból - beszerzéseik során előnyben részesítik tagtársaik üzleteit, irodáit, műhelyeit, kereskedéseit, vállalkozásait, ezáltal növelve egymás üzleti forgalmát és nyereségét. Mindemellett jelentős megtakarításokra tesznek szert.

Nagyon fontos, hogy a kedvezmények napról napra bővülnek, így egyre több pénz maradhat fejlesztésekre, és tagjaink vállalkozásának bővítésére.

"Közös piacunk" rendkívül jó környezetet biztosít tagjainknak. Tagjaink egymással történő megismerkedése is jelentős üzleteket jelent a közeli jövőben vagy a szélesebb távlatokban. A VSZ maximálisan segíti tagjainak piacra jutását, termékeinek/szolgáltatásainak megismertetését, és a szövetség tagjainál történő vásárlás-ösztönző akciók lebonyolítását. Ezért számtalan ingyenes hirdetési lehetőséggel/megjelenéssel segítjük tagjainkat, de a VSZ segítségével akár a legkisebb vállalkozások is kijuthatnak a nemzetközi vásárokra, hiszen közös standjaink minden tagunk rendelkezésére állnak a lehető legalacsonyabb önköltségi áron. Üzleti delegációinkkal külföldön is fillérekből tudnak nagy volumenű üzletekhez jutni, ha részt vesznek ezeken, a VSZ szervezte látogatásokon.

A VSZ biztosította Galaxy Card Program flottakedvezményeknek köszönhetően minden tagunk ingyen hívhatja egymást mobiltelefonon, ha előfizetnek a VSZ Galaxy Card Program flottás telefonra: családtagok, barátok, üzlettársak, munkatársak - VSZ-tagsága esetén - hihetetlen megtakarításokat érhet el minden pártoló tagunk. Már maga az előfizetés is meghökkentően alacsony, szinte csak jelképes, hogy ezzel is segítsük tagjaink megtakarításait.

A Galaxy Card Program kiterjed más szolgáltatások vásárlások igénybevételére is:

- mobil- és vezetékestelefon-előfizetés,

- szélessávú internet előfizetés,

- vezetékes gáz- és villanyáram fogyasztás,

- műholdas televízió előfizetés, Internet TV és videófilm kölcsönzési előfizetés,

- személy- és haszongépjármű vásárlás,

- biztosítások: kötelezõ felelősségbiztosítás, casco, lakás- és vállalkozásbiztosítás,

- más szolgáltatások: repülőjegy, külföldi cégalapítás, hazai vagy külföldi székhely- vagy telephelycsere, számítógép, laptop, nagy értékű gépek,

- hitelfelvétel, bankszámlavezetés,

- külföldi nyaralás, belföldi és külföldi lakás, nyaraló, televíziós és más médiahirdetések, stb.)

Ezek igénybevételénél - egyes esetekben - 20-70% kedvezményt érünk el a közös Galaxy Card Program beszerzéseknél.

Már a fentiekből is megállapítható, hogy miért lép be a Vállalkozók Szövetségébe pártoló tagnak a legtöbb magyar vállalkozás (magánvállalkozó, bt-, kft- ill. rt- tulajdonos), hiszen ki ne akarna olcsóbban vásárolni szerte az országban, miközben a tagságból eredően jelentősen növeli ügyfelei számát és vállalkozása forgalmát.

Az itt megemlítetteken kívül számtalan más kedvezményt is biztosít a tagjainak a Vállalkozók Szövetsége az évi, jelképes, bruttó 22.000,- Ft-os alaptagdíjért, amely egy évig érvényes.

További ingyenes lehetőségek a programból (a teljesség igénye nélkül):

- Pályázatírás ingyen (akár minden pályázaton indulhat – kockázat nélkül) Nem kell százezreket kockáztatni…

- Benzin – kedvezménnyel

- 1 és 10 millió forintos reklámkampány 90%-os kedvezménnyel

- 50–250 ezer db reklámbanner megjelenés ingyen (tagságtól függően – hozott bannerrel)

- Ingyenes online vállalkozási tanácsadás

- Ingyenes álláskeresési hirdetések

- Kedvezményesen vehet részt Cégdefibrillátor programban

- Ingyenesen használhatja az Ötletbörze és a Sikeres Vállalkozásokért honlapját (VIP esetén)

- Ingyenesen csatlakozhat vállalkozása a vásárló- és megrendelőmegtartó kártyaprogramunkhoz

- Minihonlap ingyen, dinamikus–honlapkészítés 50% kedvezménnyel

- Cégesbanner (pixelweb) ingyen

- Ingyenes internetáruház ill. bemutatóterem (200–500 polc)

- Postai szolgáltatások a hivatalos áraknál 10%–kal olcsóbban

- Piackutatás és reklámkampány 250,– Ft-tól

- Lobbitevékenység: 25% kedvezménnyel

- 0%–os helyiadó-flotta

- Könyvkereskedelem: átlagosan 21% kedvezménnyel

- Mediáció: 50% kedvezménnyel

- Cégalapítás külföldön: 50% kedvezménnyel, magyar cég alapítása: 50.000,– Ft-tól

- Kedvezményes ügyvédi szolgáltatások

- Telefon, széles sávú internet, domain és hosting állandó kedvezménnyel

- Tagok kedvezményei a legkülönbözőbb területeken: 5–50% kedvezménnyel

- Heti céges ötletek – előfizetés 1 évre 20.000 Ft-tól

- Állandó saját céges vagy magán ügyvéd, havi 20.000 Ft-tól

- Üzleti terv–tanácsadás ingyen

- Hiteltanácsadás ingyen

- 10–15% kedvezmény: pl. Burger King, Duran szendvics, CityTaxi, Avanglion, Oázis, Vista, Belga Praliné, stb. – folyamatosan bővülő céglistával

- Éttermek, szállodák, üdülések: 10–50% kedvezménnyel

- Ingyenes fénymásolás (különleges konstrukcióval)

- Bt. és Kft. teljes könyvelés 6000 Ft/hótól

A 22.000,- Ft-os alaptagdíjon felül vállalható - önkéntesen - magasabb tagdíjfizetés is. Amely szintén egy évig érvényes. Ez esetben - szponzorainknak köszönhetően - jóval több ingyenes hirdetési felületet tudunk biztosítani pártoló tagjainknak. Aki önkéntesen az 50.000,-, a 99.000,-, vagy a 149.000,- Ft-os tagságot vállalja, az alábbiakat is kapja még (a teljesség igénye nélkül):

- a választott VSZ-tagdíjával arányosan több üzletében tud kedvezményt adni a Galaxy-kártya birtokosoknak,

- jelentősen nagyobb értékű hirdetést használhat fel ingyen,

- a befizetett tagdíj érvényessége alatt ingyen közölhet híreket, reklámokat a kijelölt portálokon,

- több mobil sim-kártyát vásárolhat a hihetetlen kedvezményekre jogosító telefonhoz, amellyel a tagok egymást is éjjel-nappal ingyen hívhatják belföldön,

- több kedvezményes szerződést köthet a takarékos előfizetői flottánknál (akár minden üzletére, lakására, üdülőjére is),

- a legmagasabb - választható - tagdíjnál pedig már kiegészítő kártyát is adunk a VSZ tagoknak, így - világszerte és Budapesten is - a kiegészítő kártyát felmutatva, ingyen étkezhet 5*-os, világhírű szállodaláncok éttermeiben, ha egy fizetővendég is van Önnel.

Ehhez a Galaxy-kártyát kiegészítő kártyához olyan kuponfüzetet is biztosítunk, amely a luxushotelben rendkívüli kedvezményes szobafoglalásra, ingyenes italfogyasztásra, ingyenes wellness- és uszodalátogatásra, vacsora- és uzsonnafogyasztásra jogosítja, számos más kedvezmény mellett.

Ebből is látszik, hogy a Vállalkozók Szövetsége több, mint érdekvédelmi szervezet. Nemzetközi szponzorainak köszönhetően segíti tagjai gyarapodását, megtakarításait, hatékonyabb üzletmenetük megvalósítását.

A jelképes tagdíj megfizetésével minden VSZ-tag évente akár sokmillió forintot is megtakaríthat itthon és külföldön. Így - láthatóan - érdemes csatlakozni Szövetségünkhöz. A programról bővebbet a Galaxy Card hivatalos oldalán olvashat!

Tagsági fokozatok:

- Galaxy Card Silver

- Galaxy Card Gold

- Galaxy Card Diamond

- Galaxy Card Platinum

Céljaink elérése csak együtt sikerülhet!