2017. október 23. Gyöngyi napja

Címlap VSZ-események Mire jó az Üzleti5letek?
Mire jó az Üzleti5letek? PDF Nyomtatás E-mail
2010. december 14. kedd, 15:40

Mint tudjuk, dollármilliárdokat kerestek többen is, egy egyszerűnek látszó ötlettel. (Microsoft, Google, Coca-Cola, Pepsi, Facebook, de hazai pályán maradva is sok családi sikertörténet van: Pick és Herz szalámi, Rubik-kocka, Tokaji bor, C-vitamin, Unicum, Szamos-marcipán, IWIW közösségi portál, stb. Franchise területen pedig: Fornetti, Lipóti Pékség és a CBA.)

Többen mások ötleteit valósították meg és így kerestek milliárdokat pl: a Coca-Cola esetében. Sokan kockáztattak is mások ötleteinek felhasználhatóságáért: Széchenyi a Lánchíddal, Törley a pezsgővel, de a hírek szerint a Farkasházy-Fischer család (Herendi porcelán) és a Zsolnai család (Zsolnai porcelán) is igénybe vette sajátja mellé kiegészítésnek mások ötleteit...

Ma már nem kell kockáztatni. A Sikeres Vállalkozók VIP Klub tagjai ingyen kapják a heti üzleti ötletcsomagokat és így válnak sikeressé.

Legyen tagtársunk még ma!

Legyen sikeres holnaptól!

Gondolta volna, hogy csak ennyi szükséges a boldoguláshoz és a boldogsághoz?

Csatlakozzon közénk! Ön ránk talált már, így biztonságban lehet, ha jól dönt.

Az Ötletbörzéről, amely az Üzleti5letek honlapján található

Az Ötletbörze azzal a céllal jött létre, hogy üzleti ötleteket, projekteket, franchise-okat mutasson be és ismertessen, továbbá a vállalkozók és vállalkozással foglalkozók szabadon cserélhessenek információkat gazdasági, üzleti, pénzügyi stb. szempontok szerint. További célunk, hogy üzleti ötletekkel segítsük azokat, akik ugyan jelenleg munaknélküliek, de szeretnének - kevés befektetéssel - saját, biztos egzisztenciát teremteni munkájuk segítségével.

Az Ötletbörzét azért hozta létre és tartja fenn cégünk, mert fontosnak tartjuk, hogy Kelet-Közép-Európában is megismertessünk olyan ötleteket, projekteket, gazdasági mechanizmusokat, melyek már a világ más országaiban, zömében a fejlett ipari országokban már megvalósultak, és az ötletgazdák egzisztenciát szereztek belőle. Ezek az ötletek még nem valósultak meg Magyarországon ill. Közép-Európában.

Az ötletek megvalósítási költségei ötletenként más és más, előfordul, hogy egyfajta szakértelem is szükséges egyik-másikhoz, de az ötletek, projektek nagyrésze megvalósítható és akár nyereséges is lehet néhány hónap után.

Mindemellett az ötleteket és porejkteket - igény esetén - kidolgozzuk, elkészítjük a szükséges háttértanulmányokat, hogy pénzügyileg, gazdaságilag, szakmailag milyen eszközök szükségesek a megvalósításhoz.

Az oldalon találhatóak még ötletek arra, hogy mit gyártson, ha Önnek ehhez már amúgy is megvannak az eszközeik, de szeretné lekötni többletkapacitását.

Természetesen, aki előfizeti szolgáltatásunkat további olcsó ill. ingyenes szolgáltatásokhoz is hozzájut.

ÁRAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

VIP tagjainknak ingyenes a heti üzleti ötletek csomag.

A Sikeres Vállalkozók VIP Klubjának tagsági díjai:
- 1 évre: 20.000 Ft
- 2 évre: 34.000 Ft
- 3 évre: 47.000 Ft (aki több évet fizet, az különleges jogokat is kap).

Utalás: 17000019-12242511 AXA Bank (az átutalásra írja rá: VIP tagdíj)

Utalni Paypal és Moneybooker segítségével is tud. Ebben az esetben még aznap jóváírják az összeget. Érdemes az utalásról az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre értesítést küldeni, hogy munkatársaink az érkezés után azonnal megkezdjék a feldolgozást, hogy Ön mihamarább kaphassa a vállalkozása fellendítéséhez szükséges tanácsokat, ötleteket.

Az átutalás megérkezése után azonnal tagja lesz a klubnak, és hetente megkapja a 7 db üzleti ötletet, tehát egész évre vetítve napi egy darab, világszerte szenzációs üzleti ajánlat leírását, melynek legnagyobb része ismeretlen még hazánkban, valamint hetente 1 db extrém, meghökkentő üzleti ötletet is adunk.

Így egy év alatt, legalább 417 zseniális ötlettel lepjük meg* Önt a Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány 10.000 darabos szuper ötlet gyűjteményéből, mint a Sikeres Vállalkozók VIP Klubjának tagját, de évközben még rengeteg, más praktikus vállalkozási  tanáccsal is ellátjuk tagjainkat.

Tehát tagként hetente ingyenesen kapni fog:

- 7 db szenzációs üzleti ötletet,

- 1 db extrém  üzleti ötletet,

- Ingyen használhatja egész évben az  Ötletbörze üzleti partnerkereső és szakmai  rovatait, fórumait, tanácsadó plattformjait. Megismertetheti a többi VIP taggal cége és vállalkozása tevékenységét.

- Valamint ingyenesen biztosítunk az Ön vállalkozásának 1 évre 150 polcos webáruházat és egy bemutatótermet a GalaxyPlaza oldalain. Így az Önnek szimpatikus ötleteket a megvalósítás után rögtön be is vezetheti a világhálon, és ez nem kerül Önnek semmibe.

Éves tagságnál igényelhet egy db vállalkozói flotta mobiltelefonhoz (sim-kártyát) a kedvezményes vagy ingyenes telefonáláshoz. 2 éves tagságnál kettő, 3 évesnél 3 sim kérhető. Amennyiben több sim-kártyát szeretne, jelezze. Mobilozás árai: itt olvashat.

Ne feledje, az Ön tagságát számos vállalkozássegítő szervezet is szponzorálja, hogy Ön sikeres legyen. Ezért kerül a tagdíj alig a tizedébe a valós költségekhez képest.

Amennyiben elnyerte tetszését a Sikeres Vállalkozók VIP Klubunk, szíves figyelmébe ajánljuk Profi franchise, Profi gyártó és konstruktőri ötletek (Mit gyártsak? Klub és Profi Franchise ötletek) valamint profi önfoglalkoztatói klubunkat.

Ezen klubokba külön-külön 10.000 Ft a 3 havi tagdíj, vagy egy évre 30.000 Ft. Ezen klubokban hetente 5-5  szakterületi ötlethez juthat hozzá.
A tagdíj azonos módon utalható át - tagdíj és területprofil megjelöléssel, itt szintén használható a Paypal és a Moneybooker átutalás.

*Ezen felül a  franchise, a mit gyártsak és hogyan legyek önfoglalkoztató ötletekből - kedvcsinálónak - a legtöbb héten adunk 1-1 db franchise és  mit  érdemes gyártanom? ötletet is. Havonta többször bemutató ötleteket olvashatnak az önfoglalkoztatási, valamint a praktikus vállalkozói, spórolási, legális adómegtakarítási, praktikus beszerzési területekből is. Ezek a profi tagsági típussal érhetőek el, külön-külön (heti öt darabos csomagokban). Kérje ajánlatunkat, ha ez is érdekli: küldjön e-mailt vagy privát üzenetet az Adminnak.

Érdekel az Ötletbörze, szeretnék vendégként körbenézni!

Az Ötletbörze ill. az Üzleti5letek tevékenységét a VSZ szakmailag fontosnak tartja és támogja.