logo

2018. július 19. Emília napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap VSZ-vélemény Szárad már a kutyabőr?
Szárad már a kutyabőr? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. december 31. péntek, 00:00

Ma mulatnak az urak, jövőre tollasodnak is a maguknak készített adószabályok szerint. Rajtuk kívül kizárólag a szavazóbázisuk krémje és az amúgy is milliomos, milliárdos családok járnak jól.

Reméljük, az éjféli koccintáskor a kormányzó párt prominensei legalább a nemzeti együttműködés jegyében gondolnak arra is, hogy megközelítőleg 4 millió ember éhezik és nyomorog az országban: nem kevesebb, mint a családok kétharmada nélkülöz, és napról napra egyre rosszabb körülmények között él. Többek között azért, mert a nemzeti együttműködés kormánya nem csak nem kívánta megvédeni nemzeti fizetőeszközünket, a forintot, de több esetben felelötlenül, szándékosan rontotta (sortolta) is.
Ezzel végzetes csapást mért a kormány két vezető politikusa a több, mint 1,7 milliós devizahiteles családjára. Sokan soha többé nem állnak talpra. Százötvenezer családnak van végveszélyben az otthona és a moratórium ellenére havonta eddig is százak kerültek az utcára a kormány rossz gazdaságpolitikája miatt.
Remélhetőleg a politikus urak a koccintáskor rájuk is gondolnak.

 

Idén bő egy hónap alatt, több, mint százan fagytak meg a dermesztő hideg miatt. Ebből majdnem 60 állampolgár a saját otthonában. Tehát a 4 millió éhező mellett majdnem azonos azok száma, akik fáznak is, mert fűtésre sem telik nekik - így várják a tavaszt.
Idén is nagyon várta az ország népe a tavaszt, de tehetséges, előremutató, új kormány és sikeres, tudományosan átgondolt gazdaságpolitika helyett csak dölyfös, elbizakodott, nagyképű, sikertelenséget sikertelenségre halmozó, világszerte megdöbbenést keltő, fülkeforradalmár kormányt kaptak - az üres szavaknak tűnő nemzeti együttműködés jegyében.
Mikor a poharak összekoccannak éjfélkor, már újabb áldozatai lesznek a hideg éjszakának. Reméljük, a koccintáskor a politikus urak rájuk is gondolnak: az ismeretlen, kihűlőben lévő Mari nénikre, Sanyi és Pista bácsikra.
Áldozatok ők, áldozatok vagyunk mindannyian. A nemzeti együttműködés kormányának áldozatai. Gyakorlatilag egy nemzetet áldoznak fel egy kísérleti, soha ki nem próbált gazdasági program oltárán.
Az áldozatok száma egyre nő, hiszen mióta Orbán Viktor a nemzet ura, nem csak a majdani nyugdíjasok jövőjét vették el az örökölhető nyugdíjpénztári nyugdíjak erkölcstelen államosításával, hanem kiüresítik az egészségbiztosítást is. Országszerte heteket, hónapokat kell várni az egyszerűbb vizsgálatra is a szakorvosoknál, és mire valaki a végére ér, már nagyon gyakran bele is hal. Ezrek járnak így. Ők is a nemzeti együttműködés áldozatai. Talán majd gyónnak miattuk a politikus urak, de biztos nem érdekli őket az éjszakai pezsgőzés közepette.

 

A kormány lassan felszámolja a demokráciát, és korlátozza a sajtószabadságot. A világ megvetése a jutalmuk. El sem tudják képzelni, mit gondolnak róluk az emberek. Miközben munkát keresnek, de nem találnak, hiszen az elmúlt 8 hónapban semmi nem történt, és várhatóan nem is fog.

Az ország szekere kátyúba került. A keletre történő kacsingatás kátyújába. A keletnek nem kellünk, lassan a nyugat is lemond országunkról.
Miniszterelnökünk a "hazafiasság jegyében" ezekben a pillanatokban is családjával együtt Ausztriában telel. Egy gösslingi hotelban biztos nem gondolnak az itthon maradt milliókra, akik rettegve tekintenek a következő évre, és a marokszám érkező, befizethetetlen számlákra. Helyette az ország miniszterelnöke is az éjféli pezsgőbontáson jár az esze, miközben az ausztriai Hockar lejtőin száguldozik a sípályákon családjával együtt. Teheti, hiszen holnaptól neki is 600 ezer forinttal emelkedik a jövedelme, mivel az új adószabályok csak nekik és elvbarátaiknak kedveznek.

 

Nehéz év jön! Az urak éve! Urambátyám már biztos készül, miként költheti el 3 millió ember erőszakkal államosított nyugdíj-megtakarítását. Jövőre talán mindenki felveheti, bárói, grófi, hercegi címét, hiszen szárad már a kutyabőr.
Vasárnaponként vásárlás helyett misére mehetünk, de a pórnéppel már nem foglalkozik senki.
A nép megtette kötelességét - a nép… mehet…
Hatalomra juttatta azokat, akik talán soha nem érdemelték volna ezt meg…
Boldog új évet, Magyarország! Már csak alig 1200 napot kell aludni!
Álmodj, Magyarország!

 

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.