2018. május 27. Hella napja

Segítsen 2018 Ft-tal,

Címlap VSZ-vélemény Szárad már a kutyabőr?
Szárad már a kutyabőr? PDF Nyomtatás E-mail
2010. december 31. péntek, 00:00

Ma mulatnak az urak, jövőre tollasodnak is a maguknak készített adószabályok szerint. Rajtuk kívül kizárólag a szavazóbázisuk krémje és az amúgy is milliomos, milliárdos családok járnak jól.

Reméljük, az éjféli koccintáskor a kormányzó párt prominensei legalább a nemzeti együttműködés jegyében gondolnak arra is, hogy megközelítőleg 4 millió ember éhezik és nyomorog az országban: nem kevesebb, mint a családok kétharmada nélkülöz, és napról napra egyre rosszabb körülmények között él. Többek között azért, mert a nemzeti együttműködés kormánya nem csak nem kívánta megvédeni nemzeti fizetőeszközünket, a forintot, de több esetben felelötlenül, szándékosan rontotta (sortolta) is.
Ezzel végzetes csapást mért a kormány két vezető politikusa a több, mint 1,7 milliós devizahiteles családjára. Sokan soha többé nem állnak talpra. Százötvenezer családnak van végveszélyben az otthona és a moratórium ellenére havonta eddig is százak kerültek az utcára a kormány rossz gazdaságpolitikája miatt.
Remélhetőleg a politikus urak a koccintáskor rájuk is gondolnak.

Idén bő egy hónap alatt, több, mint százan fagytak meg a dermesztő hideg miatt. Ebből majdnem 60 állampolgár a saját otthonában. Tehát a 4 millió éhező mellett majdnem azonos azok száma, akik fáznak is, mert fűtésre sem telik nekik - így várják a tavaszt.
Idén is nagyon várta az ország népe a tavaszt, de tehetséges, előremutató, új kormány és sikeres, tudományosan átgondolt gazdaságpolitika helyett csak dölyfös, elbizakodott, nagyképű, sikertelenséget sikertelenségre halmozó, világszerte megdöbbenést keltő, fülkeforradalmár kormányt kaptak - az üres szavaknak tűnő nemzeti együttműködés jegyében.
Mikor a poharak összekoccannak éjfélkor, már újabb áldozatai lesznek a hideg éjszakának. Reméljük, a koccintáskor a politikus urak rájuk is gondolnak: az ismeretlen, kihűlőben lévő Mari nénikre, Sanyi és Pista bácsikra.
Áldozatok ők, áldozatok vagyunk mindannyian. A nemzeti együttműködés kormányának áldozatai. Gyakorlatilag egy nemzetet áldoznak fel egy kísérleti, soha ki nem próbált gazdasági program oltárán.
Az áldozatok száma egyre nő, hiszen mióta Orbán Viktor a nemzet ura, nem csak a majdani nyugdíjasok jövőjét vették el az örökölhető nyugdíjpénztári nyugdíjak erkölcstelen államosításával, hanem kiüresítik az egészségbiztosítást is. Országszerte heteket, hónapokat kell várni az egyszerűbb vizsgálatra is a szakorvosoknál, és mire valaki a végére ér, már nagyon gyakran bele is hal. Ezrek járnak így. Ők is a nemzeti együttműködés áldozatai. Talán majd gyónnak miattuk a politikus urak, de biztos nem érdekli őket az éjszakai pezsgőzés közepette.

A kormány lassan felszámolja a demokráciát, és korlátozza a sajtószabadságot. A világ megvetése a jutalmuk. El sem tudják képzelni, mit gondolnak róluk az emberek. Miközben munkát keresnek, de nem találnak, hiszen az elmúlt 8 hónapban semmi nem történt, és várhatóan nem is fog.

Az ország szekere kátyúba került. A keletre történő kacsingatás kátyújába. A keletnek nem kellünk, lassan a nyugat is lemond országunkról.
Miniszterelnökünk a "hazafiasság jegyében" ezekben a pillanatokban is családjával együtt Ausztriában telel. Egy gösslingi hotelban biztos nem gondolnak az itthon maradt milliókra, akik rettegve tekintenek a következő évre, és a marokszám érkező, befizethetetlen számlákra. Helyette az ország miniszterelnöke is az éjféli pezsgőbontáson jár az esze, miközben az ausztriai Hockar lejtőin száguldozik a sípályákon családjával együtt. Teheti, hiszen holnaptól neki is 600 ezer forinttal emelkedik a jövedelme, mivel az új adószabályok csak nekik és elvbarátaiknak kedveznek.

Nehéz év jön! Az urak éve! Urambátyám már biztos készül, miként költheti el 3 millió ember erőszakkal államosított nyugdíj-megtakarítását. Jövőre talán mindenki felveheti, bárói, grófi, hercegi címét, hiszen szárad már a kutyabőr.
Vasárnaponként vásárlás helyett misére mehetünk, de a pórnéppel már nem foglalkozik senki.
A nép megtette kötelességét - a nép… mehet…
Hatalomra juttatta azokat, akik talán soha nem érdemelték volna ezt meg…
Boldog új évet, Magyarország! Már csak alig 1200 napot kell aludni!
Álmodj, Magyarország!

Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért