logo

2018. július 19. Emília napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap VSZ-események A világ legjobb és legmegvalósíthatóbb üzleti ötletei
A világ legjobb és legmegvalósíthatóbb üzleti ötletei PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. január 02. vasárnap, 14:42

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány (MGFA) azért gyűjtötte egybe a Magyarországon még meg nem valósított, szenzációs, 10.000 db üzleti ötletét, hogy segítse a hazai mikró, kis- és középvállalkozásokat a válság hatékony kezelésében, és hogy a cégek könnyedén tudjanak váltani a piac igényeinek megfelelően. 

 

Az MGFA a programhoz csatlakozó vállalkozók érdekében hozta létre a partnereivel és szponzoraival a Sikeres Vállalkozók VIP Klubját. Az önsegítő vállalkozói klubhoz minden magyar vállalkozás csatlakozását várják, amelyek szeretnék a gazdaságilag nehéz időket az MGFA kínálta lehetőséggel túlélni.

Minden cég és vállalkozás, amely a klub tagja, ezidő alatt ingyenesen megkapja heti bontásban az üzleti ötletek színe-javát, amit Magyarországon még nem valósítottak meg, de Magyarországon igény lenne megvalósításukra, és világszerte bizonyított a projekt/ötlet pénzügyi sikeressége, így biztos egzisztenciát jelenthet akár megyénként vagy településenként a megvalósítójának.

 

Az ötletek jelentős részéhez alig van szükség extra tőkére, mert a jelenlegi vállalkozási tevékenységhez illeszthető, de már úgy, hogy milliós bevételeket hozhat megvalósítójának havonta, hetente, de akár naponta is.

Néhány ötlet olyan nagy jelentőségű, hogy hazai bevezetője rövid idő alatt kitörhet a kkv-k közül: jelentős vállalatbirodalom építhető az egyszerű ötletre.

Minél több vállalkozás csatlakozik az alapítvány által létrehozott klubhoz, annál több cég maradhat talpon, mentheti meg a vállalkozás tulajdonosainak családi egzisztenciáját, valamint a vállalkozásnál dolgozó alkalmazottak munkahelyeit.

 

A vállalkozássegítő szervezetek a kezdeményezéstől több ezer vállalkozás, ill. többtízezer munkahely megmentését várják.

Minden csatlakozott vállalkozás a tagsága alatt ajándékba kap egy 150 polcos internet áruházat, ill. internetes bemutatótermet, valamint számtalan vállalkozásokat segítő, költségcsökkentő lehetőséget is, például filléres mobiltelefon-előfizetést, amellyel akár a csatlakozottak partnercégeiket is ingyen hívhatják éjjel-nappal. Vállalkozássegítő lehetőségeket úgy állította össze az MGFA, hogy ezzel is a cégek globális online jelenlétét és az e-kereskedelem hazai fejlődését támogassa.

 

Az üzleti ötletek, gazdasági projektek, franchise megoldások, gyártási és konstrukciós ajánlatok gyűjtése tovább folytatódik.

 

Az érdeklődő vállalkozások a következő honlapon tudnak fél perc alatt regisztrálni, majd jelentkezni a Sikeres Vállalkozók VIP Klubjába: http://www.uzleti5letek.info (Kérjük, másolja a böngészőjébe)

 

Néhány kiegészítő információt pedig a társhonlapon tudhatnak meg: http://www.vallalkozasokert.info

 

Érdeklődni lehet a programról:

Tel.: 06-70-398-9160

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

(Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány) 

 

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.