logo

2018. július 19. Emília napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap VSZ-vélemény A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) tiltakozik a demokrácia felszámolása ellen
A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) tiltakozik a demokrácia felszámolása ellen PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. december 31. szombat, 18:33

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) mélységesen elítéli a Fidesz-KDNP-kormányt azon cselekedetei miatt, amelyekkel felszámolja hazánkban a nehezen kivívott demokratikus értékeket, és elveszi az ország polgáraitól a szabadságot, valamint holnaptól már az ország nevét is.

A VSZ nagyon fontosnak tartja, hogy - amint lehetséges - ellenzéki összefogással a kétharmados butaság minden döntését annulálni kell. Az ámokfutó kormányzás alatt okozott károkat pedig a diktatúra kivitelezőivel kell megfizettetni, hiszen a kár több, mint jelentős.

 

Az ország helyzete pedig már katasztrófális a második Orbán-kormány rémtettei miatt. A Fidesz nem ismerve, sem istent, sem embert úgy halad a középkori feudális Magyarország megteremtése felé, hogy csak ámul a világ, miként kerül hazánk véglegesen perifériára. A Vállalkozók Szövetsége megkéri a Fidesz-KDNP kormányt, fejezze be az ámokfutó kormányzását. Kérjen bocsánatot a társadalomtól a rémtetteikért, majd haladéktalanul mondjanak le, és tartson az ország új választásokat.

 

  

 

Legyen újra szabad ország a Magyar Köztársaság, legyen ismét demokratikus jogállam! Állampolgárai ne meneküljenek el külföldre, hanem szülőhazájukban élhessenek valódi szabadságban és valódi demokráciában. Ezt kívánja a Vállalkozók Szövetsége (VSZ), az új év előestéjén.

 

 

 

BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT, MAGYAR KÖZTÁRSASÁG!

 

 

 

Vállalkozók Szövetsége (VSZ)

 

(Karikatúra: Fungi blogja)

 

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.