2017. szeptember 26. Jusztina napja

Címlap VSZ-vélemény Állítsátok meg Orbán Viktort....
Állítsátok meg Orbán Viktort.... PDF Nyomtatás E-mail
2011. december 31. szombat, 19:00

Új év - új remények. Ám a magyar társadalom többsége a Fidesz-KDNP-kormány miatt, csak egyetlen egyben reménykedhet. Nem fagy meg a télen saját otthonában, vagy nem hal éhen a XXI. század orbánista Magyarországán.

Egy magyarnak már nem sok álma lehet saját hazájában.

Gyakorlatlag a magukat kétharmados fülkeforrdalmároknak nevező, hazug, bolsevik jellegű, horthysta restaurátorok, kizárólag saját családjaik számára alkottak törvényeket, hogy az új diktatúra a társadalomra telepedve szívhassa mindörökre annak vérét. A gyerekszoba nélkül felnőtt, kamu-arisztokrácia nem egyebekből áll, mint hazudós bárókból, gerinctelen grófokból és tolvaj hercegből. A király pedig nem csak esztelen, de meztelen is.

A döblingi demokrácia megdöbbentette a világot. Ma már naponta hoz levelet a diplomáciai posta. Sajnos hasztalan.

Döbrögiék narancssárga rezsimje minden reményt elvett az ország polgáraitól, felszámolta a demokráciát, majd az észak-koreai rendszert utánozva szembe halad a világgal. Egyedül csak az atombomba elkészültét nem jelentették még be a Szentkirályi utcából.

Félő, ha lenne, talán védelmi pénzt is követelnének, hiszen gátlástalanságuk és pofátlanságuk határtalan.

A nemzeti összefogás elkerülhetetlen.

Ami nem sikerült a tatárnak, töröknek, németnek, a szovjet birodalomnak és a kommunistáknak, az sikerülhet a magukat öregecskedő "fiatal demokratáknak" hívóknak, akik már az ország létét fenyegetik, és báránybőrbe bújt farkasokként garázdálkodnak a 93.000 km2-es akolban, amit magukénak vallanak - csakis magukénak. Pedig csak 2,7 millió szavazattal jutottak ide. Nem vették észre, hogy 5,4 millióan eddig sem őket akarták (ami pont kétharmad).

A demokraták pedig többen vannak...

Itt az idő, hogy összefogjanak és a sarkukra álljanak....

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) összefogásra szólítja fel a nemzetet.

Amennyiben nem cselekszünk közösen, országunk sem lesz, elveszejtik azok örökösei, akik már két világháborúba kormányozták bele az országot, és elveszítették az ország kétharmadát is. Óvjuk meg a maradék egyharmadot a a kétharmadtól, mert holnap már késő lesz...

A Vállalkozók Szövetsége sokadszor javasolja azt, hogy alakuljon meg a demokratikus erőket képviselő ÚJ ELLENZÉKI KEREKASZTAL. Először elsőként 2010 májusában az új kormány előestéjén, hiszen tudtuk mi várható a tehetségtelen kompániától....

Mentsük meg együtt hazánkat az önkény uralmától!

"Hol zsarnokság, van, ott zsarnokság van."

(Karikatúra: Fungi blogja)