logo

2018. július 19. Emília napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap VSZ-vélemény Demokrácia vége - az MTI cenzúrázik
Demokrácia vége - az MTI cenzúrázik PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. január 02. hétfő, 19:48

A mai napon 03.02 PM perckor az MTI nevében Gubonyi Gabriella az alábbiakat közölte a Vállalkozók Szövetségével, amelynek értelmében a szilveszteri Tollasbál c. írásunk lehozatalát megtagadta.

 

 

Tisztelt Baldauf Aladár!

A Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt. 2011. december 31-én megkapta a Szilveszteri Tollasbál a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) tolmácsolásában a sajtószabadság utolsó napjaiban című OS-közleményt. Mivel az ügyeletes főszerkesztő-helyettes úgy ítélte meg, hogy a közlemény több ponton is sérti az Országos Sajtószolgálat, a szöveget nem adtuk ki. Indokaink a következők:

  1. Az Országos Sajtószolgálat közérdekű közlemények kiadására szolgál. Megítélésünk szerint a szövetség közleménye nem tekinthető közérdekűnek, hiszen az nem állásfoglalás, bejelentés vagy politikai nyilatkozat, hanem egy képzeletbeli tévéműsor tervezete.
  2. Az Országos Sajtószolgálat szabályzatának 3. pontja szerint a közlemény nem sértheti az MTI Nonprofit Zrt. jó hírét és üzleti érdekeit. Megítélésünk szerint egy ilyen viccelődő közlemény kiadása sértené cégünk jó hírét és üzleti érdekeit, mivel megkérdőjelezné a Magyar Távirati Iroda munkájának komolyságát.

Az éves kvóta mennyiségek minden esetben naptári évre szólnak, így a 2011. évre vonatkozó lehetőséget visszamenőleg már nem tudjuk módosítani, azonban mindez nem érinti a 2012. évre nyújtandó évi 15 ingyenes lehetőséget. Ez utóbbi mennyiséget a szerződés hosszabbítás megérkezése után természetesen aktiváljuk az Önök szervezetének is.

 

Tisztelettel,

 

 

Gubonyiné Bakos Gabriella

ügyfélmenedzser

 

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.