2017. szeptember 19. Vilhelmina napja

Címlap VSZ-események Miért érdemes a VSZ tagjának lenni?
Miért érdemes a VSZ tagjának lenni? PDF Nyomtatás E-mail
2012. május 14. hétfő, 20:12

Miért érdemes a VSZ tagjának lenni?

GYAKORTA ISMÉTELT KÉRDÉSEK

– Valóban ingyen mobilozhatok éjjel-nappal a rokonaimmal, barátaimmal, ismerőseimmel, alkalmazottaimmal, valamint a partner cégekkel, üzleti partnerekkel?
Ez így van, hiszen nem csak azokat hívhatja ingyen akiknek Ön családjában vagy vállalkozásánál SIM-kártyát adott, hanem az összes olyan üzleti partnerét is, akik szintén csatlakoznak a VSZ-hez. Ezzel akár az összes partnerével, kölcsönösen megszüntethetik a telefonköltségeiket.

– Tényleg ingyen írják meg a vállalkozásom számára az EU és a Széchenyi Terv, valamint a többi pályázatot, ha tagja vagyok a Vállalkozók Szövetségének? Függetlenül attól, hogy tíz- vagy százmilliós pályázatok elnyerésénél indulunk?
Valóban nem kell fizetni tagjainknak az ilyenkor szokásos 200-300 ezer forintos pályázatírási költségeket, ezzel megnyílik az út, hogy akár minden lehetséges – profilba vágó – pályázaton indulni tudjon vállalkozása, és beruházásaihoz vissza nem térítendő forrásokhoz, vagy eszközökhöz jusson.

– Miként kaphatok 90% kedvezményt cégem reklámkampányainak költségeiből?
Ehhez nem kell több, csak érvényes VSZ-tagsággal kell rendelkeznie. A többletköltséget a VSZ partnerei – tagjainknak elengedik.

– Valóban kapok ingyenes hirdetési lehetőségeket is, ha belépek a VSZ-be?
Igen, minden VSZ-tag, tagsági fokozattól függően, ingyen bannerhirdetéseket is kap, így jelentős üzleti előnyt érhet el. Már a legolcsóbb, évi 22.000 Ft-os tagság mellé is jár Önnek 1.000.000 (egy millió) db, ingyenes bannerhirdetés.

– Mit jelent a számomra, hogy VSZ tagként ingyenes vállalkozói tanácsadásban részesülhetek?
A szövetségünk tagjai díjtalanul kapnak online vállalkozói tanácsokat.

– Ingyen hirdethetek állást tagságom alatt?
Tagjaink 2 karrierportálon is ingyen tehetnek fel korlátlanul hirdetéseket tagságuk érvényessége alatt.

– Kedvezményes vállalkozásom számára az ismert Cégdefibrillátor program igénybevétele?
Igen, rendkívül sok kedvezményt kap, ha cégét meg kell menteni az összeomlástól, és szeretne életet „lehelni” a „beteg” vállalkozásba. Ügyvédek, szakértők, könyvelők segítik Önt, akár az adóhivatallal szemben is.

– VSZ-tagként kiegészítő VIP-tagsággal, tényleg ingyen kapom folyamatosan a világ legjobb üzleti ötleteit?
Igen, minden VSZ-tagnak lehetősége van erre, sőt minden VSZ-tag extra üzleti ajándékot is kap ilyen esetben.

– Tényleg nem csak nekem lehet olyan kártyám VSZ-tagként, hogy olcsóbban tudok vásárolni több ezer helyen, de akár legjobb ügyfeleimnek is adhatok egy hasonló, vevőmegtartó kártyát?
Természetesen, a VSZ-tagoknak lehet ilyen kártyája, de aki kéri, egy hasonló kártyával ajándékozhatja meg ügyfeleit is, ha megkeresi központunkat. Ezeket a partnereket/vevőket némi kedvezmény biztosításával megtarthatja, és természetesen megfelelő kártyaszám esetén már az Ön cégének logója, vállalkozása neve is szerepelhet a kártyán: ennek rendkívül nagy presztízsértéke van. A VSZ-tagok rendkívüli kedvezményt kapnak itt is.

– Valóban ingyen lehet egy mini honlapom?
Természetesen az egyik közösségi portálon Ön pár perc alatt elkészítheti saját oldalát. Aki hagyományos vagy dinamikus céges honlapra vágyik, számukra már 40.000 Ft-tól tudunk segíteni, honlapfenntartással együtt.

– Tényleg olcsóbban kapok benzint és sok más cégemnek fontos dolgot, ha tagja vagyok a VSZ-nek?
Valóban, egyre több helyen tudnak olcsóbban vásárolni, rendelni tagjaink és már a tankolásnál is érvényesíthető a kedvezmény az egyik ismert kúthálózatnál.

– Valóban ingyen kapom meg életem első webáruházát és elkezdhetem, akár azonnal a webkereskedelmet?
Igen, tagjaink számára teljesen ingyenes a webáruház-üzemeltetés az egyik nagy nemzetközi plázában (még akkor is, ha nem ez élete első internetáruháza). Már a legkedvezőbb tagság esetén is 200 polcos áruház tulajdonosa lehet, ha csatlakozik a Vállalkozók Szövetségéhez. Természetesen ennél jóval nagyobb áruházat is tud nyitni, ha ezt szeretné.

– Valóban a tagságom mellé kapok egy speciális hirdetési lehetőséget a pixelweb honlapján?
Igen, a VSZ tagjainak jár ez az újszerű lehetőség – teljesen ingyen (tagsági szintenként változó mérettel).

– Úgy hallottam, nagyon olcsón köthetek biztosítást?
Igen, az egyik piacvezető biztosító hazai fiókja jelentős kedvezményeket biztosít az összes VSZ-tagnak, családjának, valamint alkalmazottai számára is mind a kötelező és CASCO, mind a lakásbiztosítás területén.

– Alig akartam elhinni, hogy olcsóbb a VSZ tagjainak és áruház tulajdonosainak a posta üzlettel kapcsolatos pl. csomagfeladási szolgáltatása.
Pedig így van, jelentős árkedvezmény várja tagjainkat, így olcsóbban tudják ügyfeleiket áruval ellátni, mint a szövetségen kívüli vállalkozók (és nem lényegtelen, hogy ipari mennyiség – 1 tonna – háztól házig szállítását is vállalja a Magyar Posta – kedvezményes áron).

– Az egyik legolcsóbb kábel TV szolgáltatásról is olvastam a VSZ tájékoztató anyagában.
Jól látta, mert nagyon kedvező áron van lehetőség a bekötésekre.

– Valóban kedvezményt kapok a lobbi- és piackutatási, valamint a mediációs megrendeléseknél?
A VSZ számára fontos, hogy a kiegészítő üzleti tevékenységeket is kedvező áron érjék el tagjaink.

– Alig hittem el, hogy van mód arra, hogy vállalkozásomnak ne kelljen helyi adót fizetnie!
Pedig, így van! A VSZ ezt a kérdést is megoldotta tagjai érdekében. Csak székhelyet kell váltania tagjainknak, és a szerződött települések egyikére áthelyezni azt… és ezt az adót el is felejtheti! Amennyiben sok autó, tehergépkocsi, esetleg kamion (nehézgépjármű) van a cég nevén, arra is mód van, hogy nem csak a helyi adó lesz nulla Ft, de jelentős kedvezmény is kapható a gépkocsik súlyadójából. Sőt, a cégüknek irodát is biztosítanak a településen, vagy kérésre (kicsi vagy nagy alapterületű) telephelyet is.

– Valóban olcsóbban kapok meg minden hazai könyvet?
Igen, a VSZ-tagok a 60.000-féle hazai kiadott könyv jelentős részéhez legalább 21% kedvezménnyel juthatnak hozzá, de sok esetben még ennél több kedvezmény szerezhető.

– Érdekesnek találtam a bankszámlanyitás feltételeit…
A VSZ célja az volt, hogy a legjobb kondíciókat érje el a bankoknál – tagjai számára.

– Tényleg olcsón alapíthatok hazai és külföldi cégeket?
Hazai cég alapításánál is a legjobb árakra törekszünk, hiszen az állami költségek mellett a legjobb árak egyikét garantáljuk, de külföldi cégeknél akár 1500 USD-től lehetőségeket kínálunk, hogy Ön jelentős megtakarításokat érjen el magas presztízsértékkel bíró külföldi cég tulajdonlásával.

– Valóban az ország legjobb ügyvédei állnak rendelkezésemre megfizethető áron?
Igen, hiszen az ország legjobb ügyvédei maguk is tagjai a szövetségnek.

– Igaz, hogy sok ezer helyen fogok kedvezményt kapni csak azért, mert tagja vagyok a Vállalkozók Szövetségének?
Igen, a telefontól az internetig, a Burger Kingtől a Duran Szendvicsig a belga pralinétól hoteleken, éttermeken, utazási irodákon keresztül rengeteg helyen. Csak fel kell majd mutatnia VSZ tagsági kártyáját, amely maga a híres Galaxy Kártya. Sőt, az Ön vállalkozása is profitálhat ebből, mert Ön is adhat ezentúl kedvezményeket a többi kártyabirtokosnak és VSZ-tag vállalkozónak. Ezzel nem csak jelentős bevételeket érhet el, de a kártya használatával akár milliós megtakarításokat is évente.

– További 1,3 millió kártyatulajdonos és családja is ingyen kap vállalkozásomról tájékoztatást?
Igen. Önre is szükségünk van, hiszen többen még több kedvezményre, még több kedvező lehetőségre tehetünk szert. Ne feledje, tagságával országszerte 1,3 millió kártyatulajdonos családot érhet el az Ön vállalkozása. Ezzel jelentősen növelheti bevételeit (partnerkártyáinkon keresztül). Természetesen több ezer helyen Ön is olcsóbban vásárolhat, ezzel csökkentve vállalkozása és családja, esetleg alkalmazottjai költségeit.

– Miként lehetek sürgősen a VSZ tagja, mert szeretném a mérhetetlenül sok kedvezményt megkapni és cégemet felvirágoztatni?
A következőket kell tennie: nyomtassa és töltse ki és írja alá a (1) VSZ Pártoló tagi belépőt, (2) a VSZ Galaxy Program kedvezményadó adatlapot, (3) a VSZ tagsági kártya igénylőlapot (Galaxy kártya adatlapot) (amennyiben ismeri ajánlója nevét írja be, amennyiben nem, hagyja üresen, ahogy a tagsági számot is a központban töltik ki), válassza ki milyen kártyát és kedvezményeket, ingyenes juttatásokat szeretne.
(4) Töltse ki a VSZ-flottatelefont igénylő adatlapot.
(5) Majd a kitöltött íveket, – a biztonság kedvéért – ajánlott levélben küldje meg a Vállalkozók Szövetsége 1052–Budapest, Semmelweis utca 5. sz. alatti címére (vidéki irodánkban dolgozzuk fel). A feladásról érdemes e-mailben értesíteni a központot Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. és esetleg a – feldolgozást segítendő – szkennelve megküldeni a kitöltött másolatokat (de ezek nem helyettesítik az eredeti anyagot).
(6) A választott tagsági díjat pedig – a feladással egyidejűleg – utalja át a szövetség hivatalos számlájára, hogy mihamarább élvezhesse az előnyöket, a VSZ bankszámlaszáma: 17000019-12242511 AXA BANK.

Már az évi 22.000 Ft-os tagdíj ellenében mindent megkap. Magasabb esetén, több reklám, több ingyen marketing, több tanácsadás, több szolgáltatás a partnerektől.