logo

2018. július 19. Emília napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap VSZ-események Új év - még több ingyenes pályázat
Új év - még több ingyenes pályázat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. január 19. szombat, 17:25

Vállalkozók Szövetségétől: több mint 14,5 milliárd forinttal támogatja az Új Széchenyi Terv a gazdaság, a közlekedés, valamint a humán és szociális szolgáltatás területeken megvalósuló fejlesztéseket.

Vállalkozók Szövetségétől: több mint 14,5 milliárd forinttal támogatja az Új Széchenyi Terv a gazdaság, a közlekedés, valamint a humán és szociális szolgáltatás területeken megvalósuló fejlesztéseket. Öt régióban – köztük Közép-Magyarországon is – a korábban forráshiány miatt tartaléklistára került pályázatok támogatásáról döntött a Kormány.

Az 1648/2012. (XII. 19.) Kormányhatározat alapján a Regionális Operatív Programok keretében a korábban forráshiány miatt tartaléklistára került pályázatok támogatására nyílik lehetőség öt régióban.
A tartaléklistán várók közül Közép-Magyarországon a gazdaságfejlesztés területén jelentős számú pályázat megvalósítására nyílik lehetőség. Így összesen közel 3 milliárd forint értékben juthatnak forrásokhoz a pályázók.
A „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című, hitelgaranciával kombinált pályázati felhívás keretében 3 projekt kerül támogatásra 256 millió forint támogatással, melynek segítségével mintegy 733 millió forintnyi beruházás valósulhat meg. A „Mikrovállalkozások fejlesztése” című kiírás esetében 19 db projekt juthat összesen 181 millió forintnyi támogatáshoz, ami mintegy 424 millió forintnyi beruházást jelent. 24 db vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatására irányuló pályázat 151 millió forintos támogatással valósulhat meg, illetve 7 db üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztését (ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak) célzó, 3,92 milliárd forint összértékű beruházás megvalósítása válik lehetségessé közel 1 milliárd forintos támogatással.
Az Új Széchenyi Hitel esetén további 1,26 milliárd forint kerülhet kihelyezésre a végső kedvezményezettekhez.
A Kormány döntésének köszönhetően bölcsődei ellátásra, illetve óvodafejlesztésre több mint 7 milliárdos uniós támogatás juthat a Közép-magyarországi régióban. Így 18 pályázat összesen 2,77 milliárd forintos támogatásával javul a szociális alapszolgáltatásokhoz és gyermekjóléti alapellátásokhoz – bölcsődei ellátáshoz – való hozzáférés, valamint 25 óvodafejlesztés kapott összesen 4,25 milliárd forint támogatást Budapesten és Pest megyében.
A kormányhatározat értelmében az Észak-alföldi régióban Újfehértón és Nagyhalászon két óvoda fejlesztésére nyílik lehetőség 312 millió forintos beruházásnak köszönhetően. Az Észak-magyarországi régióban ipartelepítési projekt válik támogathatóvá, valamint iparterület, illetve vízvédelmi fejlesztésekre is sor kerülhet. A tématerületekhez kapcsolódóan összesen mintegy 2 milliárd forint értékben.
A Dél-alföldi régióban a lakosság és környezeti értékek védelmére ugyancsak újabbvízvédelmi fejlesztések támogatásáról döntött a Kormány. Megvalósulhat a térségben útfejlesztés, illetve előkészítenek országhatárhoz vezető több utat is. A Dél-alföldi régióban javul a szociális alapszolgáltatásokhoz és gyermekjóléti alapellátásokhoz való hozzáférés, valamint további óvodafejlesztések is megtörténnek. A különböző beruházások összértéke meghaladja a másfél milliárd forintot. A Nyugat-dunántúli régióban a kormányhatározatot követően vízvédelmi fejlesztések valósulhatnak meg, valamint megépülhet egy tervezett kerékpár- és országhatárhoz vezető út is, mintegy 731 millió forintos támogatással.
A decemberi Kormánydöntés értelmében az Új Széchenyi Terv több mint 14,5 milliárd forinttal támogatja a gazdaság, a közlekedés- és a humán és szociális szolgáltatás tématerületeken megvalósuló fejlesztéseket.

 

 

Lépjen velünk kapcsolatba most!

 

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.