logo

2018. július 19. Emília napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap Cikkek Bejegyzett amerikai egyetem a vállalkozói érdekképviselet partnere
Bejegyzett amerikai egyetem a vállalkozói érdekképviselet partnere PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. június 19. péntek, 22:26

A Pallaus University beperelte a rágalmazó médiát és újságírókat. “A valótlanságot állító átlátszó.hu és cink.hu társaikkal a törvény előtt felelnek a rágalmazásért” – írja a Pallaus University.

 

Köztudott immár a szépészeti szakmákban, hogy elindulnak a bejegyzett amerikai Palllaus University képzései magyar nyelven. Egyedülállóan Magyarországon is lesznek konzultációk, így itthon is látogathatóak lesznek a gyakorlati képzések és bemutatók mindamellett, hogy a hallgatók az amerikai egyetem szakképzési programjában vesznek részt. A képzésben sikeresen részt vett hallgatók nemcsak amerikai, hanem brit fodrász ill. szépészeti diplomát kapnak.

Ki kell emelnünk, hogy a nemzetközi oktatás nem a hazai, hanem az angolszász szabályok szerint folyik, tehát az sokkal rövidebb, de alaposabb, továbbá gyakorlatcentrikusabb, ahogy ez más EU-országokban történik. Már 16 éves kortól elérhető a programunk, alig másfél év alatt megszerezhető a kívánt végzettség. Képzésünk további lényeges eleme, hogy a programban részt vevő hallgatók egy év után fizetett külföldi gyakorlatra mennek. A nemzetközi gyakorlat keretein belül minden tanuló félév alatt havi (megközelítőleg) 500 000 forintot keres.

A tandíj a magyar mértékhez képest sem sokkal magasabb, mert nincsenek rejtett költségek. A tandíj tartalmazza a teljes képzést, a felhasznált anyagokat és eszközöket, az elméleti és a gyakorlati program költségeit, valamint a kiutazást külföldre és 2 hét szállást az összes vizsgadíj mellett. Rendkívül népszerű, hogy a képzésben a külföldi gyakorlat miatt intenzív angolnyelv-oktatás is van.

A fodrász-, beauty–wellnes-spa és beauty–kéz- és lábápoló, műkörömépítő-képzés mellett elindul a fogtechnikusoknak összeállított programunk.

b1A Pallaus University és partnere a MOSZI-t választotta tanácsadónak, mint az említett szakmák magyarországi legismertebb és legnagyobb tudásbázisú szakmai képviseletét. A Pallaus University újszerű szakképzési és egyetemi képzéseket nyújtó intézményként hozták létre, és külön specialitása, hogy igyekszik minél több nyelven elérhetővé tenni az oktatási programokat úgy, hogy a hallgatók lehetőleg saját anyanyelvükön tanulhassanak a szakmai hagyományokról – modern technológiákkal.

Sajnálatos, hogy az egyes szakmák és szervezetek nem fogadták örömmel a választékbővítésnek is tökéletesen jó, angolszász képzési rendszert. Programunk az EU oktatási rendszerében akkreditált, része az EU oktatási harmonizációjának, melynek törekvése az egyes szakmák és képzések elismerése, így itthon és a többi 27 tagállamban lehet diplománkkal munkát vállalni különbözeti vizsga nélkül. További előny, hogy az általunk kibocsátott bizonyítvánnyal a világ közel 100 országában nyílik meg a lehetőség a vállalkozásra, munkavállalásra.

A képzésekre már lehet jelentkezni a www.educationanddiploma.org honlapon a letölthető információk és adatlapok szerint.

További tájékoztatást kérhetnek jelentkezőink e-mailben:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  vagy telefonon: 06-70/257-6877, továbbá fordulhatnak az egyetem társadalmi kapcsolatokért felelős titkárához, aki jeles szakember: Berendi László, fodrászmester.

Extra különlegesség, hogy a Pallaus University befogad ún. 0. évfolyami tanulókat is az ország nagyobb városaiból, akik a 8. osztály elvégzése után (már 14 éves korukban), de még a professzionális képzés elkezdése előtt már megismerkedhetnek a szépészettel, a program neve: BEAUTY ARTYST.

Beauty artist képzésünkben különböző szépészeti ismereteket tanulnak a fiatalok tanfolyami keretek között, és emellett intenzíven foglalkoznak az angol nyelvvel. Mire levizsgáznak az egyes szépészeti tárgyakból, már elég jól beszélnek angolul, és ismerik a fodrász, a sminkes és a kozmetikus szakma egyes alapjait, tehát már ismeretekkel rendelkeznek a szépészet terén, mire a professzionális szakképzést elkezdik 16 éves korukban. Ezzel a Pallaus University nagy segítséget ad a szülőknek szerte az országban azon fiatalok esetében, akik elkötelezetten a szépészeti szakmák iránt érdeklődnek.

A Pallaus University a MOSZI-val felkészülten és a szakma csúcsát nyújtva várja az oktatás indulását és a magyarországi hallgatókat. A konkurencia alaptalan vádaskodásait visszaverte, és minden vádaskodó ellen eljárást kezdeményezett. A Pallaus University a kártérítéseket a hátrányos helyzetű hallgatók képzésére fordítja.

A Pallaus University partnerségre törekszik a szépészeti szakma minden képviselőjével, és felajánlja segítségét mindenkinek, hogy a magyarországi szépség-szakmák megfelelően és világszínvonalon tudjanak fejlődni.

A Pallaus University várja, hogy hozzá forduljon az, aki szakemberként, oktatóként vagy hallgatóként érdeklődik a több évtizedes hagyományokkal rendelkező képzéseink iránt, és nyitott az új, legmodernebb technikák és technológiák elsajátítására – naprakészen. Magyarországon is fontos, hogy az európai élvonalban tartsák magukat a szépészeti szakemberek. Programjaink során a hallgatók és tanáraik minőségi eszközökkel és anyagokkal dolgoznak.

Várjuk azokat a férfiakat és nőket, akik új termékeket próbálnának ki, külföldön szeretnének szakmai tapasztalatokat szerezni.

 

(Pallaus University)

Módosítás dátuma: 2015. október 26. hétfő, 22:28
 

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.