logo

2018. július 19. Emília napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap Cikkek Fogtechnika felsőfokon
Fogtechnika felsőfokon PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. július 28. kedd, 22:35

Amerikában bejegyzett egyetem indít fogtechnikus képzést Budapesten és a nagyobb magyar városokban a fogtechnikus ipartestület szakmai együttműködésével. A Pallaus Egyetem a Magyar Országos Szakmai Ipartestület (MOSZI) szakmai tudásbázisát  választotta, hiszen a szervezet szakmai háttere a megfelelő erre a komoly feladatra.

 

 A Pallaus International University and College (PIUC) amerikai egyetem felvételt hirdet a magyar és a határon túli, magyarul beszélő érdeklődők körében az új amerikai–brit fogtechnikus képzésére, ahol felső korhatár nélkül végezhetik el a diákok a divatos és világszerte  biztos  megélhetést biztosító szakmát. Szemben a hazai fogtechnikus képzéssel, itt 2 év alatt  tanulják meg a szakmát a jelentkezők, majd egy év fizetett szakmai gyakorlat következik Nagy Britanniában. Itt nyelvi környezetben havonta közel 500–600 ezer forintot keresve (gyakornoki bér) szerzik meg a fiatalok  a szükséges munkatapasztalatokat, majd kapják meg az amerikai egyetemtől a diplomájukat valamint, mivel az angolszász rendszerben folyamatosan vizsgát tesznek, ezért a brit bizonyítványokat megszerezve az egész EU-ban (28 ország) valamint a Brit Nemzetközösségben (közel 70 országban) különbözeti vizsga nélkül dolgozhatnak a kompatibilis, akkreditált bizonyítványaikkal.

 

JELENTKEZZEN MOST!

 

A nagyszerű lehetőséget az  USA-ban bejegyzett Pallaus Egyetem és a Magyar Országos Szakmai Ipartestület (MOSZI, ahová a fogtechnikusok legnagyobb hazai szervezete is tartozik) együttműködése teremtette meg, hiszen így a fiatalok az ország legjobb szakembereitől tanulhatják a szakmát, sajátíthatják a  gyorsan fejlődő szakma szinte minden fortélyát.
A Pallaus Egyetemen nem csak a szakmát, de a szükséges angol nyelvtudás alapjait is megkapják a diákok, hiszen 2 év után már idegennyelvi környezetben kell bemutatniuk fizetett gyakornokként a megszerzett fogtechnikai tudásukat.  Az amerikai képzőintézmény külön gondossággal készíti fel a fogtechnikus hallgatókat erre. A Pallaus Egyetem nyelvi tanszéke élő és online is folyamatosan tanítja az angol nyelvet a jövendő fogtechnikusoknak.

b1

A képzés alatt nemcsak a fogtechnikus szak választható a Pallaus Egyetem és a MOSZI együttműködésének keretében, hanem kísérleti jelleggel a szakma után érdeklődő fiatalok választhatják a fogtechnikus manager oktatást is, ahol nem csak a fogtechnika  sajátítható el, hanem ezen felül még erős üzleti jelleggel felruházott marketing manageri képzést is kapnak a karrierjük érdekben ezt választó diákok. Tehát reklám, marketing, HR és értékesítés mellett az összes üzleti tudománnyal megismerkednek a hallgatók, de tanulnak újságírást  és médiatudományokat is. Mindezt annak érdekében vezeti be a fogtechnikus képzése során Magyarországon az amerikai egyetem, mert a Pallaus Egyetem véleménye szerint a nagyobb fogtechnikai műhelyek  vagy országokon átívelő fogtechnikai cégeknél elengedhetetlen a folyamatok vezetői szemléletű ellenőrzése és a cég beszerzéseinek, értékesítéseinek menedzselése.

Magyarán, ha van a csapatban egy olyan – végzettségét tekintve –  fogtechnikus, aki nem csak a szakmát ismeri, de vezető managernek is tanult közben. Olyan szakmai előnyökre tehet szert a versenyben a foglalkoztatója, hogy jelentős piaci szegmenseket szerezhet meg, itthon és külföldön is a Pallaus Egyetemnél megszerzett  speciális fogtechnikai manager tudása segítségével.

A MOSZI, mint szakmai partner jónak találta az amerikai partner elképzeléseit, hiszen  mindenki tudja, fogtechnikusnak tanulni igazán jó befektetés mindenki számára.
Ráadásul a Pallaus Egyetem megoldotta azt is, hogy akinek szüksége van rá, hitelt is kap a képzésre. Nem utolsó sorban az is meggyőzte a banki partnereket, hogy a harmadik évben a fiatalok már havi 500–600 ezer forintnak megfelelő összeget keresnek, ami  éves szinten eléri a 6–7 millió forintot, ami jelentősen több mint amiből a teljes képzés elérhető, hiszen a Pallausnál rejtett költségek sincsenek, így versenyképes az amerikai–brit képzés a jelentősen lecsökkentett keretszámú, állami fogtechnikus-képzéssel. A jelentős érdeklődés mellett elmondható, hogy a Pallaus International University and College az ország nagyobb városaiban szeretné elindítani a képzést a MOSZI javaslatai alapján. Így szóba jön Budapest mellett Szeged, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Győr, Sopron, Szombathely és Pécs is. Tehát, ahol van elegendő jelentkező, ott a non-profit egyetem elindítja fogtechnikus valamint fogtechnikus manager képzését. Jó hír, hogy minden évben több csoport is indul a kapacitás függvényében, tehát akár évente ötször, hatszor elindulhatnak fogtechnikust képző csoportok.

A Pallaus Egyetem örömmel vette, hogy a szakmai igazgató személye is megfelelő garancia a magas színvonalú képzés elindítására, hiszen Schulze László a magyar fogtechnikus ipartestület elnöke vezeti a képzést, aki egyben a MOSZI választott elnöke is.

A Pallaus Egyetem bejegyzett amerikai egyetemként mindig törekedni fog a legjobb szakemberek igénybevételére, hogy a hazai fogtechnikus képzés hírnevét öregbítsék világszerte intézményünkben végzett hallgatók is.

A felvételik megkezdődtek az egyetem pótfelvételit is hirdetett, és további információkat itt kaphatnak az érdeklődő hallgató-jelöltek:

http://educationanddiploma.org/#!/pageMore8 
http://educationanddiploma.org/#!/pageMore4 – érdeklődő jelentkezés

http://educationanddiploma.org/download.html – minden, amit tudni szükséges a  fogtechnikus képzésről. Azonnali jelentkezés esetén is.

https://www.facebook.com/PallausUniversityFlorida 

Telefon:  +36 70 257 6877
E-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

(Pallaus University)

 

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.