2018. május 27. Hella napja

Segítsen 2018 Ft-tal,

Címlap Cikkek A Pallaus nemzetközi szépészeti képzései magyar szakmai háttérrel
A Pallaus nemzetközi szépészeti képzései magyar szakmai háttérrel PDF Nyomtatás E-mail
2015. július 29. szerda, 22:49

Azt az időszakot éljük, amikor sokezer végzős középiskolásnak arról kell döntenie, hogy szeptemberben melyik iskolában folytatja tovább a tanulmányait. Vannak, akik a felvételi ponthatárok kihirdetése után ezt már pontosan tudják, de szép számmal akadnak olyanok is, akik még mindig keresik a lehetőségeket.  Nekik ajánljuk figyelmükbe Magyarország egyik legpatinásabb szépségszakmai szervezetének képzési ajánlatait.

Szerezz nemzetközi szépségszakmai diplomát,

dolgozz és legyél sikeres külföldön!

A MOSZI szakmai égisze alatt már az amerikai Pallaus University képzései is elindultak Magyarországon, és ezzel az egész világ kitárta a kapuit leendő diákjaink előtt. Az iskola fodrász-, beauty-wellnes-spa, beauty-kéz- és lábápoló, műkörömépítő és fogtechnikusi képzést kínál; a kurzus végén a hallgatók amerikai, brit szépészeti diplomát kapnak, amely nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy bárhol a földgolyón megmérettessék magukat. A diákok biztos szakmát kapnak, intenzív nyelvoktatásban részesülnek – minden hallgató kellő muníciót kap ahhoz, hogy terveit (itthon vagy éppen külföldön…) megvalósítsa. Fontos tudni, hogy az oktatás az angolszász szabályok szerint történik: az időhossz rövidebb, de alaposabb és lényegesen gyakorlatcentrikusabb, mint az hazánkban megszokott.

A képzésekre a www.educationanddiploma.org honlapon – a letölthető információk és adatlapok szerint – lehet jelentkezni.

Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért