2017. augusztus 19. Huba napja

Címlap Cikkek Nyílt nap a Pallaus Egyetemen
Nyílt nap a Pallaus Egyetemen PDF Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 03. hétfő, 23:03

Pályaválasztás előtt áll? Biztos szakmára vágyik? Akkor miután elolvasta részletes suli-bemutató cikkünket, jöjjön el augusztus 7-ei Nyílt napunkra, gyűjtsön személyes élményeket a MOSZI családjáról, és kérdezze elnökünket, illetve alelnökünket!

Nem hisz a szemének, amikor arról olvas, hogy a MOSZI-nál a való életre készítik fel a diákokat, ráadásul a szakmai ismeretek átadása, az iskola után sem engedik el a végzett fiatalok kezét: mesterek segítik elhelyezkedésüket, biztosítják a továbbképzés lehetőségét, és a szépítészeti szakmák mellett akár fogtechnikusnak, szikvízgyártónak is tanulhatnak?
Vagy: a MOSZI-nál immár nemzetközi diplomát is szerezhet az amerikai Pallaus University egyetemmel közösen kidolgozott képzéseken, külföldi gyakorlati idővel és fizetéssel?
Ha személyesen is meg szeretne győződni arról, hogy a MOSZI iskolája nem álom, hanem valóság, akkor látogasson el augusztus 7-ei Nyílt napunkra, ahol a MOSZI elnöke, Schulze László és alelnöke, Berendi László várja majd a kérdéseket.

A nemzetközi képzéssel kapcsolatban a http://pallausuniversity.com oldalon olvashat bővebben.

Nyílt nap: 2015. aug. 07.
Cím: 1072-Budapest, Hársfa u. 12.