logo

2018. július 19. Emília napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap Cikkek Nyílt nap a Pallaus Egyetemen
Nyílt nap a Pallaus Egyetemen PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. augusztus 03. hétfő, 23:03

Pályaválasztás előtt áll? Biztos szakmára vágyik? Akkor miután elolvasta részletes suli-bemutató cikkünket, jöjjön el augusztus 7-ei Nyílt napunkra, gyűjtsön személyes élményeket a MOSZI családjáról, és kérdezze elnökünket, illetve alelnökünket!

Nem hisz a szemének, amikor arról olvas, hogy a MOSZI-nál a való életre készítik fel a diákokat, ráadásul a szakmai ismeretek átadása, az iskola után sem engedik el a végzett fiatalok kezét: mesterek segítik elhelyezkedésüket, biztosítják a továbbképzés lehetőségét, és a szépítészeti szakmák mellett akár fogtechnikusnak, szikvízgyártónak is tanulhatnak?
Vagy: a MOSZI-nál immár nemzetközi diplomát is szerezhet az amerikai Pallaus University egyetemmel közösen kidolgozott képzéseken, külföldi gyakorlati idővel és fizetéssel?
Ha személyesen is meg szeretne győződni arról, hogy a MOSZI iskolája nem álom, hanem valóság, akkor látogasson el augusztus 7-ei Nyílt napunkra, ahol a MOSZI elnöke, Schulze László és alelnöke, Berendi László várja majd a kérdéseket.
 
A nemzetközi képzéssel kapcsolatban a http://pallausuniversity.com oldalon olvashat bővebben.
 
Nyílt nap: 2015. aug. 07.
Cím: 1072-Budapest, Hársfa u. 12.

 

 

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.