logo

2018. július 19. Emília napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap Cikkek Miért jó a Pallaus Egyetemre járni a szakképzésben is?
Miért jó a Pallaus Egyetemre járni a szakképzésben is? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. augusztus 13. csütörtök, 23:39

Tucatnyi okot mondunk arra, hogy miért érdemes a MOSZI és az amerikai Pallaus University közös nemzetközi képzését választani, ha valaki fogtechnikus, fodrász, kozmetikus, kéz-, lábápoló, műkörömépítő szeretne lenni. A legfontosabbak: 1) a nemzetközi diplomával a világ bármelyik szegletében el lehet helyezkedni, 2) az iskolai évek alatt nincsenek rejtett költségek, 3) az angolszász hagyományoknak megfelelően a diákok már az oktatás folyamán jelentős, a tanulást és a mindennapi megélhetést segítő fizetéshez jutnak. Ja…, és a diák “grátiszként” még  angolul is megtanul…

 

Teljesen átalakult idén a szakképzési rendszer: az állam a KLIK által fenntartott intézményekbe “terelte” az államilag támogatott, nappali rendszerű OKJ-s tanfolyamokat, így a magániskolák gyakorlatilag a költségtérítéses felnőtt képzésben indíthatnak osztályokat.

Az idén 25 éves ipartestületünk azonban lépett egy nagyot, és a Pallaus University amerikai egyetemmel együttműködve, kidolgozott egy nemzetközi diplomát adó oktatási modellt.

– Leginkább európai piacra képezünk szakembereket, mivel nálunk nemzetközi szakképesítést (diplomát) lehet szerezni. A tananyagban szélesebb látókör jelenik meg, nem kizárólag csak a manuális munkára helyeződik a hangsúly, hanem lényegi szerepet kap a marketing-, a reklám-, a kereskedelmi, a pénzügyi ismeretek és a menedzsment-technikák is. Emellett dominál a nyelvtanulás, ami a jelenlegi magyar szakképzésben nem követelmény, pedig, ha egy vállalkozás nyitni szeretne a külföldi piacok felé, ez elengedhetetlen lenne – ismertette Végh Zsuzsanna a MOSZI ügyvezető igazgatója egy korábbi cikkünkben az ipartestület oktatás új fejezetének lényegi pontjait.

 A Magyarországon egyedülálló képzési rendszert

TE is megismerheted nyílt napjaikon!

Legközelebb augusztus 17-én és augusztus 27-én, 17 órától várunk a MOSZI székházában.

(1074 Budapest, Hársfa utca 12.)

!!! JELENTKEZZ MOST !!!


Addig is íme az érveink, hogy miért érdemes a nemzetközi képzést választani:

 1) Teljes körű, nívós szakmai képzés minden szépészeti szakmában (fodrász, kozmetikus, kéz-, lábápoló, műkörömépítő, fogtechnikus), európai főiskolai, NEMZETKÖZI diplomáért. A külföldön szerzett, akkreditált bizonyítvány megfelel az EU oktatási-harmonizáció törekvésének. Kérésre a szemesztereket Magyarországon (főleg a megyeszékhelyeken) is megtartjuk!

2) A szakképzéshez kiegészítő diplomák is járnak  (többek között egy amerikai akadémiai diploma…).

3) A képzéseket a szakma legjobb tanárai vezetik a MOSZI égisze alatt; a képzőhelyeken a szakma legjobb mestereitől tanulhatnak a diákok.

4) Választható fakultásokat kínálunk minden szakmában, vagyis az iskolaévek alatt kiegészítő szakmákat is lehet szerezni.

5) A szakmai gyakorlaton a diákok fizetésért dolgoznak a külföldi szalonokban és laborokban (Kb.: 2.000–4.500 Ft/óra).

6) Mindenkinek saját diákhitelt kínál pénzügyi partnerünk; az iskolaévek alatt jelképes törlesztéssel.

7) Kérésre munkahely várja a végzős hallgatókat, vagy előkészítjük saját vállalkozását, itthon, illetve külföldön..

8) A fizetett külföldi szakmai gyakorlat alatt az első fizetésig a szállás biztosított.

9) A fizetett szakmai gyakorlat alatt a csoportos kiutazás biztosított.

10) A képzés alatt a hallgató tagja a szakmai ipartestületnek.

11) A képzés alatt – kérésre – a hallgatónak diákszövetkezeti munka is biztosított.

12) A hallgatónak nemzetközi diákigazolvány jár.

 

+1) Mivel a vizsgák angol nyelven zajlanak és jelentős a nyelvóra-szám, a diákok a szakma megszerzésén túl elsajátítják az angol nyelvet is.

+2) Hallgatóink olyan nemzetközi diplomát szereznek, amellyel a világ több mint 100 országában honosítás nélkül tudják használni a megszerzett tudásukat…

 

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.