2018. május 23. Dezsö napja

Címlap Cikkek Amerikai cég keres magyar gyártókat, termelőket
Amerikai cég keres magyar gyártókat, termelőket PDF Nyomtatás E-mail
2016. július 16. szombat, 20:11

Amerikai multinacionális kereskedelmi cég keres magyar termelőket, forgalmazókatAmerikai multinacionális kereskedelmi cég keres magyar termelőket, forgalmazókat globális beszállítónak elsősorban az EU és más kelet-európai piacra.

Az áruk és termékek, sőt szolgáltatások minden szegmense érdekli a céget, mert nagy mennyiségben szeretné értékesíteni a magyar és kelet-európai termékeket. A teljes élelmiszer palettából várnak gyártói, termelői ajánlatokat, mind napi fogyasztási cikk valamint tartós fogyasztási cikk viszonylatban is. Valamint a bútor és háztartási gép, jármű, barkács, építkezés, sport, üdülés viszonylatig. A Vállalkozók Szövetsége intézi a kiajánlást számukra a beérkezett ajánlatok alapján. Ilyen könnyen még senki nem tudott új piacokhoz jutni.

Ajánlati szám: VSZ/00152/16/07

Módosítás dátuma: 2016. július 16. szombat, 20:58

Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért