2017. december 13. Luca napja

Címlap Téziseink
Vállalkozók Szövetsége programja PDF Nyomtatás E-mail
2014. február 21. péntek, 12:46

A SZOLIDARITÁS a demokratikus ellenzékből alakult HARMADIK ERŐT a Magyarok Magyarországért Választási Szövetséget (MAMA 2014) támogatja és jelöltjei az ő színeiben indulnak, mert a szakszervezeti tömörülés és mozgalom, kizárólag ezt a választási formációt találja hitelesnek és a demokrácia őrének. A SZOLIDARITÁS szerint csak itt nem találhatóak olyan erők a választási formációban, akik nem okolhatóak az elmúlt 24 év bűneiért és azért, mert hazánk ilyen méltatlan helyzetbe jutott. A MAMA 2014-et a következő pártok, szervezetek, mozgalmak támogatják: Szolidaritás Szakszervezet, Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány, Társadalmi Kamara Mozgalom, Egységes Magyar Ifjúság (EMI), Magyarok Magyarországért Mozgalom.

Módosítás dátuma: 2014. február 21. péntek, 12:54

Gazdaság PDF Nyomtatás E-mail
2009. július 28. kedd, 00:00

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) gazdasági programjának öt pillére van. Mindegyik pillér kiemelkedően fontos ahhoz, hogy a vállalkozók és a vállalkozások Magyarországon egészséges körülmények között tudjanak fejlődni, működni.

Módosítás dátuma: 2009. augusztus 21. péntek, 17:21

Emberi jogok - Vallásügyek - Kisebbségek PDF Nyomtatás E-mail
2009. július 27. hétfő, 14:35

A VSZ támogatja az emberi és állampolgári jogi törekvéseket. Szükségesnek és fontosnak tartja szervezetünk, hogy minden – hazánkban - élő szabadnak és egyenlőnek érezhesse magát, jogait ne csorbítsák.

Módosítás dátuma: 2009. augusztus 21. péntek, 17:27

Oktatás - Kultúra PDF Nyomtatás E-mail
2009. július 27. hétfő, 14:32

Az oktatástól és annak rendszerétől a VSZ azt várja el, hogy minden szinten olyan képzett munkavállalót termeljen, aki képes és tud gyorsan alkalmazkodni a cégek – elfogadható – kihívásaira, és rugalmasan kezelni a munkapiacok elvárásait.

Számunkra nem a diplomák mennyisége a fontos, hanem a jól képzett szakember, akinek rálátása van választott szakmájára, és el tudja látni feladatait.

Módosítás dátuma: 2009. augusztus 21. péntek, 17:24

Fogyasztóvédelem PDF Nyomtatás E-mail
2009. július 27. hétfő, 14:31

A fejlett ipari társadalmakban immár teljesen világos, hogy a fogyasztóvédelmi jogok nagy hangsúlyt kapnak a XXI. században. Magyarországon is fel kell ismerni, hogy a fogyasztáshoz, a fogyasztóvédelemhez járuló jogok a emberek állampolgári jogává vált. Ennek segítségével lehet megakadályozni a hamisított élelmiszerek értékesítését, a rossz minőségű szolgáltatások/áruk elterjedését az országban.

Módosítás dátuma: 2009. augusztus 21. péntek, 17:26

« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »